2021. március 6., szombat - Leonóra
Keresés a tartalomban

unios_zaszloNagyságrendekkel javítaná az uniós tagállamok államadósság- és deficitmutatóit az a lengyel-magyar kezdeményezés, amely a nemzeti elszámolások részévé tenné a magánnyugdíjpénztárak vagyonát és a kasszákhoz befolyó járulékokat

Barack ObamaAhogyan a háztartások és a vállalatok, úgy a szövetségi kormányzat is meghúzza a nadrágszíjat - mondta Barack Obama amerikai elnök.

wsjAz amerikai gazdasági napilap szerint Magyarország ellenállása precedens értékű lehet a többi bajba jutott ország számára is.

Robert FicoÉles vita várható a szlovák kormány programjáról, amelyet kedden terjeszt a parlament elé Iveta Radicová miniszterelnök.

Tőkés LászlóTőkés László szerint ki kell alakítani a Kárpát-medencei magyar nemzeti együttműködés, s ennek egy ágaként a romániai magyar nemzeti együttműködés rendszerét.

ujságA Frankfurte Allgemeine Zeitung tudósítója szerint Magyarország ideális a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió számára ahhoz, hogy elrettentő példát statuáljon rajta.

duisburgGyász és megdöbbenés uralta vasárnap Németországot, egy nappal azután, hogy Duisburgban a világ legnagyobb technozenei fesztiválja valóságos horrorrendezvénnyé vált. A vasárnap délelőtti mérleg: 19 halott és több mint 340 sebesült, közülük többnek az állapota válságos.

duisburgA pánik az egykori teherpályaudvarnál, egy aluljáróban tört ki, amikor a rendőrök emberek ezreit próbálták visszatartani attól, hogy bejussanak a Love Parade már túlzsúfolt területére.

Fidel CastroImmár hagyományos, olajzöld katonaingében vállalkozott újabb nyilvános szereplésre szombaton Fidel Castro: a volt kubai elnök a Moncada laktanya elleni kudarccal végződött ostrom, a kubai forradalom kezdete (1953. július 26.) alkalmából tartott megemlékezésen vett részt.

Jeszenszky GézaAz amerikai napilap egyebek között azt írta az új Orbán-kormányról, hogy a sovinizmus felé hajlik, és célba vette a médiát.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite