2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

ujságKevés olyan magyar kormány akadt, amely olyan nagy lendülettel látott a munkához, mint a mostani - írta csütörtöki számában a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Orbán-MerkelA német kancellár a tervezett intézkedés kapcsán egyfajta válságelhárító óvintézkedésről beszélt, a magyar miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a költségvetési hiány lefaragása érdekében azonnali lépésre van szükség.

PozsonyA "szöveg sértő, intoleráns és etikátlan" - közölte az MKP.

Hollywood.A külföldi filmeket támogató hatékony adórendszer mellett Hollywood számára vonzó az alacsony bérköltség, valamint Budapest kaméleonszerű építészete.

PozsonyA szlovák liberális lap szerint Budapest retorikája nem egyértelmű, ezért nem hisz neki a Radicová vezette koalíció sem.

Nagyvilág - 2010.07.05

Bronislaw KomorowskiA szavazatok 95 százalékos feldolgozottsága alapján Bronislaw Komorowski, a Polgári Platform jelöltje tovább növelte előnyét a lengyel elnökválasztáson, és a szavazatok 52,6 százalékát tudhatja magáénak.

Christian WulffChristian Wulff saját magáról azt hangoztatta, hogy a jövő a jó kedélyűeké és a békés természetűeké, azt azonban soha nem titkolta, hogy politikai ambíciói vannak.

Barack ObamaAz amerikai elnök szerint az egyesült Államok gazdasága erősödik, az európai gondok miatt azonban ellenszélben van.

Sólyom László1Sólyom Lászlónak minden oka meglehetett azt remélni, hogy újabb öt évre megválasztják; a Fidesz azonban közönyösen hagyja szertefoszlani reményeit - írja az osztrák napilap.

Schmitt Pál02Schmitt pályafutását elemezve úgy véli: sajátossága, hogy a leendő államfő a múltban gyakorlatilag sosem járta végig a ranglétrát, de mindig sikerült fontos pozíciókba jutnia.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite