2018. november 22., csütörtök - Cecília
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2010.07.05

Bronislaw KomorowskiA szavazatok 95 százalékos feldolgozottsága alapján Bronislaw Komorowski, a Polgári Platform jelöltje tovább növelte előnyét a lengyel elnökválasztáson, és a szavazatok 52,6 százalékát tudhatja magáénak.

Christian WulffChristian Wulff saját magáról azt hangoztatta, hogy a jövő a jó kedélyűeké és a békés természetűeké, azt azonban soha nem titkolta, hogy politikai ambíciói vannak.

Barack ObamaAz amerikai elnök szerint az egyesült Államok gazdasága erősödik, az európai gondok miatt azonban ellenszélben van.

Sólyom László1Sólyom Lászlónak minden oka meglehetett azt remélni, hogy újabb öt évre megválasztják; a Fidesz azonban közönyösen hagyja szertefoszlani reményeit - írja az osztrák napilap.

Schmitt Pál02Schmitt pályafutását elemezve úgy véli: sajátossága, hogy a leendő államfő a múltban gyakorlatilag sosem járta végig a ranglétrát, de mindig sikerült fontos pozíciókba jutnia.

GázaAz izraeli légierő támadást hajtott végre péntekre virradó éjjel Gázai övezeti célpontok ellen - közölte a hadsereg egyik szóvivője, áldozatokról nem érkezett jelentés.

Sólyom László1Az Európai Bizottság véleménye szerint a "szabad mozgás joga kizárólag magánjogi jogalanyként, nem pedig egy tagállam vagy egy harmadik ország államfőjeként illeti meg a polgárokat"

villamVillám csapott Szonja norvég királyné repülőgépébe, amikor a svéd koronahercegnő esküvőjére utazott.

Barack ObamaMár csak a válaszadók közel 53 százaléka tartja megbízható és hatékony vezetőnek Barack Obamát, ami 7 százalékpontos visszaesést jelent januárhoz képest - derül ki egy, a CNN ismertette felmérésből.

Nagyvilág - 2010.06.17

TűzPokolgép robbant csütörtök reggel a nyugat-dániai Aarhusban egy ifjúkorúaknak fenntartott fegyintézet igazgatási épülete közelében - közölte a helyi rendőrség.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite