2021. szeptember 22., szerda - Móric
Keresés a tartalomban

Sólyom László1Sólyom Lászlónak minden oka meglehetett azt remélni, hogy újabb öt évre megválasztják; a Fidesz azonban közönyösen hagyja szertefoszlani reményeit - írja az osztrák napilap.

Schmitt Pál02Schmitt pályafutását elemezve úgy véli: sajátossága, hogy a leendő államfő a múltban gyakorlatilag sosem járta végig a ranglétrát, de mindig sikerült fontos pozíciókba jutnia.

GázaAz izraeli légierő támadást hajtott végre péntekre virradó éjjel Gázai övezeti célpontok ellen - közölte a hadsereg egyik szóvivője, áldozatokról nem érkezett jelentés.

Sólyom László1Az Európai Bizottság véleménye szerint a "szabad mozgás joga kizárólag magánjogi jogalanyként, nem pedig egy tagállam vagy egy harmadik ország államfőjeként illeti meg a polgárokat"

villamVillám csapott Szonja norvég királyné repülőgépébe, amikor a svéd koronahercegnő esküvőjére utazott.

Barack ObamaMár csak a válaszadók közel 53 százaléka tartja megbízható és hatékony vezetőnek Barack Obamát, ami 7 százalékpontos visszaesést jelent januárhoz képest - derül ki egy, a CNN ismertette felmérésből.

Nagyvilág - 2010.06.17

TűzPokolgép robbant csütörtök reggel a nyugat-dániai Aarhusban egy ifjúkorúaknak fenntartott fegyintézet igazgatási épülete közelében - közölte a helyi rendőrség.

Paul LendvaiAz ausztriai publicista a Der Standard hasábjain azt írta: intő jel, hogy koalíciós partnerei visszaeséséből elsősorban Robert Fico miniszterelnök profitált és pártja messze a legerősebb párt maradt.

iteletidokinabanNégy napja megállás nélkül szakad az eső, százezr embert kellett kitelepíteni. Legkevesebb 42 halálos áldozata van az elmúlt négy nap heves esőzéseinek, 36 embert eltűntként tartanak nyilván Dél-Kínában.

Nagyvilág - 2010.06.15

adriaA Benny Bo névre hallgató, budapesti bejegyzésű motoros hajón tartózkodó magyar férfi égési sérüléseket szenvedett; társa, aki szintén a hajón volt nem sérült meg.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite