2020. január 18., szombat - Piroska
Keresés a tartalomban

Barack ObamaMár csak a válaszadók közel 53 százaléka tartja megbízható és hatékony vezetőnek Barack Obamát, ami 7 százalékpontos visszaesést jelent januárhoz képest - derül ki egy, a CNN ismertette felmérésből.

Nagyvilág - 2010.06.17

TűzPokolgép robbant csütörtök reggel a nyugat-dániai Aarhusban egy ifjúkorúaknak fenntartott fegyintézet igazgatási épülete közelében - közölte a helyi rendőrség.

Paul LendvaiAz ausztriai publicista a Der Standard hasábjain azt írta: intő jel, hogy koalíciós partnerei visszaeséséből elsősorban Robert Fico miniszterelnök profitált és pártja messze a legerősebb párt maradt.

iteletidokinabanNégy napja megállás nélkül szakad az eső, százezr embert kellett kitelepíteni. Legkevesebb 42 halálos áldozata van az elmúlt négy nap heves esőzéseinek, 36 embert eltűntként tartanak nyilván Dél-Kínában.

Nagyvilág - 2010.06.15

adriaA Benny Bo névre hallgató, budapesti bejegyzésű motoros hajón tartózkodó magyar férfi égési sérüléseket szenvedett; társa, aki szintén a hajón volt nem sérült meg.

Robert FicoRobert Fico a megbízatást elfogadta, s azt mondta mindent megtesz annak érdekében, hogy erős és stabil kormány alakulhasson. Kormányalakítási megbízást kapott hétfőn az államfőtől Robert Fico, a szlovákiai parlamenti választáson legtöbb szavazatot szerzett Irány-Szociáldemokrácia (Smer) párt elnöke.

PozsonySzlovákia kormányt váltott és ez a legjobb, ami történhetett velünk - írja az Új Szó, mely szerint a mostani választások azt mutatták meg, hogy a szlovákok nagy része nem vevő a magyarellenességre. Szlovákia a hétvégén felugrott a visegrádi gyorsra: a V4-es országok közül utolsóként, de leváltotta a baloldali kormányt - vélekedik az Új Szó című szlovákiai magyar napilap hétfőn.

Megrongálták a szlovák Trianon-emlékművet Révkomáromban - közölte Dusan Strauss, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) szóvivője szombaton. Strauss szerint "minden bizonnyal provokációról van szó"; az ügyet a szlovák rendőrség már vizsgálja. A szlovák rendőrség közlése szerint ismeretlen személy valószínűleg kalapáccsal összetörte az emlékoszlop tábláját.

Orbán Viktor06.03.Nincs vesztegetni való idő Magyarországon, az új kormánynak gyorsan be kellett mutatnia gazdasági akciótervét - mondta Orbán Viktor pénteken egy bécsi nemzetközi banki tanácskozás vendégeként.

olajfolt2A Mexikói-öböl vizéből a felszíni szennyeződés lefölözésével eddig 4 millió gallon (15 millió liter) kőolajat tudtak kivonni mintegy 18 millió gallon (68 millió liter) olajos víz átmosásával - közölte pénteken az amerikai parti őrség.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite