2020. január 29., szerda - Adél
Keresés a tartalomban

New York01A New York-i merényletkísérlettel összefüggésben a hatóságok egy 40 éves fehér férfit keresnek, akinek mozgását a helyszín közelében lévő térfigyelő kamera rögzítette - erősítette meg hétfőn Janet Napolitano belbiztonsági miniszter a CNN-nek nyilatkozva.

Csáky PálCsáky Pál szerint rossz volt a Robert Fico vezette kormány kisebbségi politikája, s az elmúlt négy évben gyakorlatilag semmiféle pozitív eredményt nem ért el.

PisztolyEgy pisztolylövés miatt pánik tört ki az észak-mexikói Guadalupe városában egy koncerten. A résztvevők egymáson átgázolva rohantak a kijáratokhoz, a tülekedésben öt embert agyontapostak. Öt embert tapostak agyon Mexikóban egy koncerten, ahol egy eldördült lövés miatt támadt emberéleteket követelő riadalom.

ProgresszSzombaton, több tonnányi ellátmánnyal sikeresen dokkolt a Nemzetközi Űrállomáson az orosz teherszállító űrhajó annak ellenére, hogy az utolsó pillanatban egy meghibásodás miatt, az egyik orosz asztronautának kellett átvennie felette az irányítást.

New YorkPokolgépet találtak rendőrök szombat este a New York-i Times Square környékén egy parkoló gépkocsiban, a hatóságok lezárták és kiürítették a környéket.

olajfolt3Szükségállapotot hirdetett ki az Egyesült Államok déli részén fekvő Alabama állam kormányzója arra hivatkozva, hogy a Mexikói-öböl felszínén úszó hatalmas olajfolt komoly veszély Alabama környezeti állapotára és gazdaságára nézve.

IrakÖsszesen 328 emberéletet követeltek az erőszakos cselekmények idén áprilisban Irakban, a halálos áldozatok száma az előző hónaphoz és az egy évvel korábbihoz képest is csökkent - közölte a bagdadi kormány.

olajfolt2Lebecsülte a British Petroleum (BP) brit olajtársaság annak lehetőségét, hogy a Mexikói-öbölben általa üzemeltetett olajplatformon végzetes kimenetelű baleset történhet, amelynek következtében az elmúlt napokban hatalmas nyersolajfolt alakult ki a tenger felszínén - derült ki a BP által az amerikai bányahatóságnak benyújtott kitermelési tervből.

LibanonBírálatok hullámát váltotta ki Libanonban egy gyilkosság gyanúsítottjának különösen erőszakos meglincselése. Az államfő pénteken elítélte a vandál tettet, amely szerinte beszennyezte Libanon arculatát.

Orbán Viktor 04.12Orbán Viktor mindig is történelmet akart írni, és most megtette, az "elképesztő" kétharmados parlamenti többség elnyerésével - írta a Fidesz választási eredményéről közölt kommentárjában a The Economist. A brit gazdasági-politikai folyóirat pénteken megjelent legfrissebb kiadása idézi a Fidesz elnökének szavait arról, hogy a magyarok a választásokon "elűzték a hatalommal visszaélő oligarchák rendszerét", és új rendszert hoztak létre, a nemzeti egységét.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite