2021. március 6., szombat - Leonóra
Keresés a tartalomban

chinaKínában földrengésre ébredtek, Indiában szélvihar tombol, Izlandon pedig kitört az Eyjafjallajökull jégmező egyik vulkánja. Számos halálos áldozattal, sebesülttel és tömeges kitelepítésekkel járó természeti csapások sújtották a Földet szerdán.

airbusAz Airbus XC780-as repülőgép egyik kereke kapott lángra Hongkongban, öten megsérültek, a gépen több mint 300 ember utazott. Leszállás közben kigyulladt egy Airbus XC780-as repülőgép egyik kereke, a balesetben legalább öten megsérültek - jelentette a hongkongi média kedden.

Orbán Viktor 04.12A Fidesznek esélye van a kétharmados többségre, és az euroszkeptikus Orbán visszatérése nem jó hír az EU-nak - emelte ki keddi számában a brüsszeli Le Soir. A baloldali liberális beállítottságú belga lap hasábjain Jean-Michel De Waele, a Brüsszeli Szabad Egyetem (ULB) politikatudósa elemezte a magyarországi parlamenti választások első fordulójának kimenetelét.

Nagyvilág - 2010.04.13

Baruch LebovitsTöbbször is molesztált egy 16 éves fiút Baruch Lebovits New York-i rabbi, akit 32 év börtönre ítéltek. További két pedofilügyben is vádat emeltek ellene. Harminckét év börtönbüntetésre ítéltek hétfőn New Yorkban egy rabbit, aki többször is molesztált egy 16 éves fiút - közölte a brooklyni ügyészség.

vonatKisiklott egy vonat hétfőn Dél-Tirolban, az olasz média híradásai szerint legalább hatan - a The Stampa nevű lap szerint heten - meghaltak, és többen megsérültek. A baleset Merano városánál történt. A beszámoló szerint földcsuszamlás miatt kisiklott egy szerelvény két kocsija. Heten meghaltak, öten súlyosan, mintegy húszan könnyebben megsérültek.

KaczynskiA lengyel államfő és a repülőgép szerencsétlenség áldozatainak temetése akár kétnapos is lehet. Szombaton lesz az oroszországi repülőszerencsétlenségben elhunyt Lech Kaczynski lengyel elnök temetése. Radoslaw Sikorski külügyminiszter szerint Dmitrij Medvegyev orosz elnök is részt kíván venni lengyel kollégájának temetésén.

A szlovák miniszterelnök azt mondta: továbbra is érvényes, amit korábban mondott, és bárhol és bármikor kész vagyok találkozni magyar kollégájával, és bármely témát hajlandó megvitatni. Robert Fico kijelentette, hogy kész bármikor találkozni az új magyar kormányfővel, akár még a júniusi szlovákiai parlamenti választás előtt is.

ujságMagyarország határozott jobboldali fordulat előtt áll, az MSZP elképesztő vereséget szenvedett, a semmiből pedig előtűnt a Jobbik.

lengyelgyászIlyen nagy nemzeti tragédiával szemben mindnyájan egyek vagyunk, nincsen baloldal, jobboldal, nincsen megosztottság - mondta a szejm elnöke. A lengyelek könnyes szemmel, szomorúan fogadták szombaton Lech Kaczynski államfő és más magas rangú lengyel vezetők halálhírét.

lengyel katasztrófaA pilótát Szevernijtől 50 kilométerre figyelmeztették, hogy a repülőtéren az időjárási viszonyok nem érik el a leszálláshoz szükséges minimumot. Az orosz légierő vezérkara késő délután bejelentette, hogy a lengyel elnököt szállító gép pilótája többször is figyelmen kívül hagyta a szmolenszki Szevernij repülőtér repülésirányítójának útmutatását.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite