2021. szeptember 22., szerda - Móric
Keresés a tartalomban

donald_trumpDonald Trump amerikai elnök csütörtökön este vihar előtti csendről beszélt Iránnal és Észak-Koreával kapcsolatban, miután a Fehér Házban tanácskozott magas rangú amerikai katonai vezetőkkel.

standard_poorsLeminősítette csütörtökön Kínát a Standard & Poor's, elsősorban a gyors hitelkiáramlásból eredő reálgazdasági és költségvetési kockázatokkal indokolva a döntést.

viharroHalálos áldozatokat is követelő ítéletidő söpört végig vasárnap délután Románia nyugati részén: Temes megyében a vihar öt, Beszterce-Naszód megyében két ember halálát okozta, egy ember pedig az Arad megyei Menyházán (Moneasa) vesztette életét az óránként száz kilométeres sebességet is meghaladó sebességű szélben.

donald_trumpDonald Trump amerikai elnök aláírta azt a fehér fajgyűlölőket elítélő határozatot, amelyet a kongresszus a héten egyhangúlag fogadott el.

enszbizotsagitanacsÉszak-Korea újabb rakétakísérlete után péntekre összehívták az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) rendkívüli ülését.

brexitnoTízezrek tüntettek szombaton Londonban a Brexit, vagyis a brit EU-tagság megszűnése ellen.

linkinparkChester Bennington, a Linkin Park énekese öngyilkos lett - értesült a tmz.com celebportál ügyészi forrásokból.

londonterrorHalálos áldozatokkal járó terrorcselekmény történt szombat éjjel Londonban.

trumpDonald Trump amerikai elnök bejelentette, hogy kilépteti az Egyesült Államokat a párizsi klímaegyezményből, egyúttal új klímatárgyalásokat sürgetett.

policeManchester rendőrfőkapitánya kedd hajnalban hivatalosan megerősítette, hogy tizenkilenc halálos áldozata és hozzávetőleg ötven sérültje van a Manchester Arena rendezvényközpontban előző éjjel történt robbantásos merényletnek.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite