2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2013.07.21

I FerencFerenc pápa szombaton előzetes bejelentés nélkül elhagyta a Vatikánt és a római Santa Maria Maggiore bazilikába ment, ahol a hétfőn kezdődő Rio de Janero-i katolikus ifjúsági világtalálkozóért imádkozott - közölte a Vatikán.

vonatbaleset_lengyelorszagBefejeződött péntek este a sérültek mentése az elmúlt 25 év legsúlyosabb franciaországi vasúti szerencsétlensége után, amelyben a belügyminisztérium nem végleges adatai szerint hatan vesztették életüket, kilencen súlyosan, 22-en pedig könnyebben megsérültek.

Nagyvilág - 2013.06.24

földrengés01A Richter-skála szerinti 4,4-es erősségű földrengést mértek vasárnap délután az olaszországi Toscana tartományban, ahol péntek óta mozog a föld.

rendorsegegyEgy román rendszámú autóbusz zuhant le vasárnap egy 30 méteres szakadékba Montenegróban, az áldozatok többsége román állampolgár - közölte vasárnap késő este a bukaresti külügyminisztérium.

alexandrastanZúzódásokkal és horzsolásokkal szállították korházba a 24 éves Alexandra Stan énekesnőt, miután, édesapja állítása szerint, Marcel Prodan menedzser, bántalmazta őt és kidobta az autóból.

ovodaMár húsz óvodásnál kimutatták a fertőző agyhártyagyulladás vírusát az oroszországi Rosztov na Donu városban, ahol több mint száz gyereket tartanak megfigyelés alatt, miután a múlt héten egy társuk meghalt a súlyos betegségben - jelentette hétfőn a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

Nagyvilág - 2013.06.05

dunaegyÁtszakadt a Missouri védőgátja kedden a folyammal azonos nevű államban, West Alton településnél.

Nagyvilág - 2013.06.05

gyertyákElhunyt New Yorkban a 93 éves Görgey Guidó, volt magyar királyi tüzérfőhadnagy, akit édesanyjával együtt a jeruzsálemi Jad Vasem Intézet a Világ Igazai kitüntetésben részesített, amiért 1944-45-ben Budapesten számos zsidót bújtatott és mentett meg - értesült kedden az MTI a családhoz közel álló forrásokból.

tuzoltokegyLegkevesebb 55 halálos áldozata van egy északkelet-kínai baromfifeldolgozó üzemben történt tűzesetnek, a sérültek száma is negyven felett van - jelentette helyi forrásból hétfőn a kínai központi televízió.

repuloA Moszkva környéki Szerpuhov mellett vasárnap, bemutató repülés közben lezuhant és életét vesztette Alekszandr Andrijenko neves orosz műrepülő pilóta.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite