2020. február 27., csütörtök - Ákos, Bátor
Keresés a tartalomban

ovodaMár húsz óvodásnál kimutatták a fertőző agyhártyagyulladás vírusát az oroszországi Rosztov na Donu városban, ahol több mint száz gyereket tartanak megfigyelés alatt, miután a múlt héten egy társuk meghalt a súlyos betegségben - jelentette hétfőn a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

Nagyvilág - 2013.06.05

dunaegyÁtszakadt a Missouri védőgátja kedden a folyammal azonos nevű államban, West Alton településnél.

Nagyvilág - 2013.06.05

gyertyákElhunyt New Yorkban a 93 éves Görgey Guidó, volt magyar királyi tüzérfőhadnagy, akit édesanyjával együtt a jeruzsálemi Jad Vasem Intézet a Világ Igazai kitüntetésben részesített, amiért 1944-45-ben Budapesten számos zsidót bújtatott és mentett meg - értesült kedden az MTI a családhoz közel álló forrásokból.

tuzoltokegyLegkevesebb 55 halálos áldozata van egy északkelet-kínai baromfifeldolgozó üzemben történt tűzesetnek, a sérültek száma is negyven felett van - jelentette helyi forrásból hétfőn a kínai központi televízió.

repuloA Moszkva környéki Szerpuhov mellett vasárnap, bemutató repülés közben lezuhant és életét vesztette Alekszandr Andrijenko neves orosz műrepülő pilóta.

merkelÖsszekeverte Angela Merkel német kancellár a francia elnököt, Francois Hollande-ot korábbi elődjével, a néhai Francois Mitterrand-nal. Az államfő jót derült a nyelvbotláson és láthatóan nem vette zokon a tévesztést.

policeA thaiföldi rendőrség DNS-vizsgálattal azonosította az áprilisban egy Szamuj szigeti villában talált holttestet, amely Cs. László magyar üzletemberé - írta kedden a Phuket News hírportál.

Nagyvilág - 2013.05.28

tuzoltokegyRobbanás rázta meg éjszaka a dalmáciai Split városát - közölte kedden a horvát média.

gyertyákGyertyagyújtással emlékeznek kedd este 13 erdélyi településen a Kancsendzönga megmászása után eltűnt két magyar hegymászóra, Erőss Zsoltra és Kiss Péterre az Erdélyi Kárpát-Egyesület (EKE) szervezésében.

korhazegyMeghalt a tavaly felfedezett koronavírussal megfertőzött első francia beteg - közölte kedden az ország északi részén található Lille kórháza.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite