2021. március 6., szombat - Leonóra
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2013.05.28

tuzoltokegyRobbanás rázta meg éjszaka a dalmáciai Split városát - közölte kedden a horvát média.

gyertyákGyertyagyújtással emlékeznek kedd este 13 erdélyi településen a Kancsendzönga megmászása után eltűnt két magyar hegymászóra, Erőss Zsoltra és Kiss Péterre az Erdélyi Kárpát-Egyesület (EKE) szervezésében.

korhazegyMeghalt a tavaly felfedezett koronavírussal megfertőzött első francia beteg - közölte kedden az ország északi részén található Lille kórháza.

facebook-logoEgy olasz államügyész nyomozást kezdeményezett annak ügyében, hogy a Facebook miként engedhette olyan sértő és zaklató bejegyzések közzétételét, amelyek miatt egy 14 esztendős olasz lány öngyilkosságot követett el.

korhazAmputálni kellett az Ausztriában balesetet szenvedett magyar férfi visszavarrt alkarját - írta a Blikk vasárnap a honlapján.

hegymaszo.jpg.ashxEgyelőre nem keresik tovább a Kancsendzöngán eltűnt két magyar hegymászót, Erőss Zsoltot és Kiss Pétert - mondta el Vincze Szabolcs, a Magyarok a világ nyolcezresein expedíció szóvivője szerdán az MTI-nek.

 

 

I FerencFederico Lombardi szentszéki szóvivő kedden cáfolta a TV2000 csatornán, az olasz katolikus püspöki kar televízióadóján közölt hírt, miszerint Ferenc pápa ördögűzést hajtott volna végre.

internetegyA Yahoo igazgatósága úgy döntött, hogy felvásárolja a Tumblr blogplatformot - közölte vasárnap internetes kiadásában a The Wall Street Journal.

Rendőr autó002Tíz ember meghalt, kilencen megsebesültek a délkelet-oroszországi Penzai területen kedden történt közúti balesetben. Egy utasokkal teli mikrobusz kamionnal ütközött össze.

merkelTalálgatás kezdődött Németországban Angela Merkel pályafutásának rendszerváltás előtti korszakáról egy könyv nyomán, amely szerint a kancellár a keletnémet állampárt ifjúsági szervezetének (FDJ) titkára, vagyis "NDK-s KISZ-titkár volt". A találgatásban maga a kancellár is részt vesz.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite