2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

tuzoltokegyKét robbanás történt hétfő délután a bostoni maraton helyszínén, a cél közelében.

Nagyvilág - 2013.04.14

margaret thaether"Utcabálon" ünnepelték Londonban szombat este több százan Margaret Thatcher néhai brit miniszterelnök halálát.

nazcavonalakHelyrehozhatatlan károkat okoztak a világhírű Nazca-vonalak egy részében a területen munkálatokat végző kőfejtő cég súlyos gépei.

Christian_Wulff_2010Megvesztegethetőség miatt vádat emelt a hannoveri ügyészség Christian Wulff volt német államfő ellen pénteken.

KolozsvárA romániai Országos Diszkriminációellenes Tanács iktatta a magyarok elgázosításával fenyegetőző szatmárnémeti futballista elleni panaszt - mondta az MTI-nek csütörtökön Asztalos Csaba, a tanács elnöke.

Nagyvilág - 2013.04.11

fukusimaJapánban ismét sugárszennyezett víz szivárgott a talajba a két évvel ezelőtt megrongálódott fukusimai atomerőműből. A létesítmény üzemeltetője csütörtökön bejelentette, hogy kiürítik az eresztő, föld alatti tartályokat.

madarinfluenzaAz új madárinfluenza-vírus akár nyolcszor gyorsabban képes mutálódni, mint egy átlagos influenzavírus - állapították meg a dél-kínai Sencsen egyetemi kutatói. Lapjelentések szerint emiatt az átlagosnál aggasztóbbnak ítélik a helyzetet.

halalbuntetesNéhány negatív fejlemény ellenére tavaly folytatódott a halálbüntetés felszámolása felé tartó globális folyamat: csökkent a halálbüntetést kirovó országok és az újonnan meghozott halálos ítéletek száma is, a végrehajtott halálos ítéleteké azonban nőtt - áll az Amnesty International által a halálbüntetésről szerdán Londonban kiadott éves világjelentésben.

VéreskésLegkevesebb tizennégy társát késelte meg kedden egy texasi hallgató a Lone Star Főiskola Cy-Fair campusán, Houstontól mintegy 40 kilométerre.

munkaA képzett munkaerő hiánya a német gazdaság legnagyobb problémája - mondta egy hétfői interjúban a német ipari és kereskedelmi kamarák szövetségének (DIHK) elnöke, aki szerint a problémát úgy lehet orvosolni, ha havi szinten 10 ezer képzett külföldi munkavállaló költözik az országba.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite