2020. február 26., szerda - Edina
Keresés a tartalomban

PisztolyLelőtte két társát - egy férfit és egy nőt -, majd magával is végzett csütörtök éjjel egy amerikai tengerészgyalogos a fegyvernem quanticói bázisán.

Nagyvilág - 2013.03.22

Nicolas SarkozyVádat emelt csütörtök este Nicolas Sarkozy ellen az a bordeaux-i vizsgálóbíró, aki a volt államfő 2007-es elnökválasztási kampányának állítólagos illegális finanszírozását vizsgálja.

kamionTíz kilométert ment eszméletlen vezetővel egy cseh teherautó egy autópályán Németországban, de csodába illőn nem sérült meg senki.

Nagyvilág - 2013.03.20

havazasketoErős faggyal és helyenként csaknem 40 centiméteres hóval indított újabb támadást a tél március utolsó harmadában az Egyesült Államok északkeleti részén és a Közép-Nyugat északi államaiban.

lufthansa-airlinesFigyelmeztető sztrájkot hirdetett csütörtökre a Lufthansa légitársaságnál a ver.di német szakszervezeti szövetség.

uditoA cukrozott üdítőitalok fogyasztása évente több mint 180 ezer halálesettel hozható összefüggésbe világszerte, elsősorban a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának elősegítése miatt - derült ki egy új tanulmányból.

volkswagen-logo-optCsaknem 400 ezer autót kényszerül visszahívni a Volkswagen Kínában, miután a kínai központi televízió riportjában mutattak rá azok hibájára.

tanarokNyolcvanegy évesen fejezte be a középiskola alsó tagozatát egy japán nő kedden, akinek még a II. világháború alatt kellett megszakítania tanulmányait.

papaujMegnyitották kedd reggel fél hétkor a Szent Péter teret, amelyet azonnal elkezdett megtölteni a Ferenc pápa beiktatási miséjére érkezett tömeg.

policeTömeggyilkosságra készült az a férfi, akit holtan találtak a Közép-floridai Egyetem (UCF) orlandói kollégiumában, lőfegyverek, lőszerek és házi készítésű pokolgépek között - közölte a rendőrség.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite