2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

pisztoly_640Betörőnek hitte 12 éves öccsét egy 16 esztendős fiú az Egyesült Államokban és agyonlőtte.

Nagyvilág - 2013.03.24

égő gyertyaHoltan találták szombaton, az angliai Ascot közelében lévő birtokán Borisz Berezovszkij orosz nagyvállalkozót. A hírt a moszkvai bejelentés után, szombat este a Scotland Yard is megerősítette.

havazas_csehHóvihar tombol Ukrajna nyugati részén, a főváros, Kijev forgalma péntek délutánra szinte teljesen megbénult, a belvárosban több kilométeres dugók alakultak ki.

PisztolyLelőtte két társát - egy férfit és egy nőt -, majd magával is végzett csütörtök éjjel egy amerikai tengerészgyalogos a fegyvernem quanticói bázisán.

Nagyvilág - 2013.03.22

Nicolas SarkozyVádat emelt csütörtök este Nicolas Sarkozy ellen az a bordeaux-i vizsgálóbíró, aki a volt államfő 2007-es elnökválasztási kampányának állítólagos illegális finanszírozását vizsgálja.

kamionTíz kilométert ment eszméletlen vezetővel egy cseh teherautó egy autópályán Németországban, de csodába illőn nem sérült meg senki.

Nagyvilág - 2013.03.20

havazasketoErős faggyal és helyenként csaknem 40 centiméteres hóval indított újabb támadást a tél március utolsó harmadában az Egyesült Államok északkeleti részén és a Közép-Nyugat északi államaiban.

lufthansa-airlinesFigyelmeztető sztrájkot hirdetett csütörtökre a Lufthansa légitársaságnál a ver.di német szakszervezeti szövetség.

uditoA cukrozott üdítőitalok fogyasztása évente több mint 180 ezer halálesettel hozható összefüggésbe világszerte, elsősorban a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának elősegítése miatt - derült ki egy új tanulmányból.

volkswagen-logo-optCsaknem 400 ezer autót kényszerül visszahívni a Volkswagen Kínában, miután a kínai központi televízió riportjában mutattak rá azok hibájára.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite