2018. november 19., hétfő - Erzsébet
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2013.03.14

hullaÉlve fagyasztottak halálra tévedésből egy orosz hullaházban egy férfit.

Nagyvilág - 2013.03.13

papaujJorge Mario Bergoglio argentin bíborost választották meg a római katolikus egyház új vezetőjének, aki az I. Ferenc nevet választotta - jelentette be Jean-Louis Tauran, a korelnök protodiakónus bíboros szerda este.

Nagyvilág - 2013.03.13

papaifustMegválasztották a katolikus egyház új vezetőjét, aki a pápai tisztségről február 28-án lemondott XVI. Benedek utódja lesz.

capaAzonnali hatállyal menesztették állásából azt a walesi férfit, aki januárban cápával birkózott gyerekek megmentéséért egy ausztráliai strandon. Az ok: betegállományban hősködött.

papaitronA pápaválasztásnak a Vatikánból megélt hangulatáról beszélt a sajtónak Federico Lombardi szentszéki szóvivő szerdai tájékoztatóján.

Nagyvilág - 2013.03.13

rendorsegot

Legkevesebb tizennégy ember meghalt, amikor egy távolsági busz a Jangce folyó felett átívelő hídról a mélybe zuhant a közép-kínai Hupej tartományban - jelentette a kínai média szerdán.

papavalasztasFekete füst szállt fel a Sixtus-kápolna kéményéből az első szavazás után, vagyis kedden nem sikerült megválasztani az új pápát.

Nagyvilág - 2013.03.12

papavalasztasA pápaválasztó konklávé 2013. március 12-én kezdődik a vatikáni Sixtus-kápolnában 115 bíboros részvételével.

helikopterLezuhant keddre virradó éjjel egy izraeli katonai helikopter, a két pilóta életét vesztette.

BarrosóA magyar alaptörvény hétfőn elfogadott módosításai aggodalomra adnak okot azzal kapcsolatban, hogy megfelelnek-e jogállamiság elvének, az uniós jognak és az Európa Tanács mércéinek - áll José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének és Thorbjorn Jaglandnak, az Európa Tanács főtitkárának közös közleményében.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite