2020. január 29., szerda - Adél
Keresés a tartalomban

Barack ObamaItt az ideje, hogy Irán "azonnali és jelentős lépéseket" tegyen a nukleáris programja okozta feszültség csökkentésére - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök abban a hétfői videoüzenetében, amelyet a holdújév alkalmából intézett az irániakhoz, nem sokkal azelőtt, hogy elindult volna közel-keleti - ezen belül izraeli - látogatásra.

Nagyvilág - 2013.03.18

munkanelkulisegegyTöbb mint egy órán át állt a forgalom hétfő délelőtt az E60-as országúton a Kolozs megyei Aranyosgyéres (Campia Turzii) térségében, mert a Mechel vasipari üzem elbocsátott munkásai lezárták az utat.

Nagyvilág - 2013.03.14

hullaÉlve fagyasztottak halálra tévedésből egy orosz hullaházban egy férfit.

Nagyvilág - 2013.03.13

papaujJorge Mario Bergoglio argentin bíborost választották meg a római katolikus egyház új vezetőjének, aki az I. Ferenc nevet választotta - jelentette be Jean-Louis Tauran, a korelnök protodiakónus bíboros szerda este.

Nagyvilág - 2013.03.13

papaifustMegválasztották a katolikus egyház új vezetőjét, aki a pápai tisztségről február 28-án lemondott XVI. Benedek utódja lesz.

capaAzonnali hatállyal menesztették állásából azt a walesi férfit, aki januárban cápával birkózott gyerekek megmentéséért egy ausztráliai strandon. Az ok: betegállományban hősködött.

papaitronA pápaválasztásnak a Vatikánból megélt hangulatáról beszélt a sajtónak Federico Lombardi szentszéki szóvivő szerdai tájékoztatóján.

Nagyvilág - 2013.03.13

rendorsegot

Legkevesebb tizennégy ember meghalt, amikor egy távolsági busz a Jangce folyó felett átívelő hídról a mélybe zuhant a közép-kínai Hupej tartományban - jelentette a kínai média szerdán.

papavalasztasFekete füst szállt fel a Sixtus-kápolna kéményéből az első szavazás után, vagyis kedden nem sikerült megválasztani az új pápát.

Nagyvilág - 2013.03.12

papavalasztasA pápaválasztó konklávé 2013. március 12-én kezdődik a vatikáni Sixtus-kápolnában 115 bíboros részvételével.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite