2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

Rendőr autó002Újabb örökbe fogadott orosz gyermeket gyilkoltak meg az Egyesült Államokban: a hároméves kisfiút amerikai nevelőanyja gyakorlatilag agyonverte - jelentette be hétfőn Pavel Asztahov oroszországi gyermekjogi biztos.

daruEgy elvált francia apa, aki gyermeke láthatását harmadik napja követeli egy daru tetejéről, hétfőn jelezte: hajlandó lejönni, amennyiben a kormányfő ígéretének megfelelően az igazságügyi miniszter fogadja az elvált apák jogait képviselő egyesületek vezetőit.

dollaregyTavaly történelmi rekordot döntött a dollármilliárdosok száma Oroszországban - adta hírül hétfőn az RBK orosz gazdasági hírügynökség.

tevezo gyerekA túlságosan sokat tévéző gyerekekből és kamaszokból nagyobb valószínűséggel válhatnak antiszociális és bűnöző viselkedésű felnőttek - derült ki az új-zélandi Otagói Egyetem tanulmányából.

Nagyvilág - 2013.02.18

rendoesegegy

Öt magyar fiatalt vertek meg Szabadkán - közölte a vajdasági magyar sajtó.

papaitronErdő Péter bíborost, esztergom-budapesti érseket és Christoph Schönborn bécsi érseket nevezte meg az esélyes pápautódok között az olasz közszolgálati rádió vasárnapi műsora.

meteorrajMeghaladja az egymilliárd rubelt (hétmilliárd forintot) a pénteken Szibéria felett lezuhant meteorit okozta kár az Urál hegységhez közeli cseljabinszki régióban, ahol csaknem 1200 ember sérült meg, közöttük több mint 200 gyermek - közölték az orosz belügyminisztérium sajtóközpontjában.

tuzegyFelgyújtotta magát egy munkanélküli szerdán a nyugat-franciaországi Nantes-ban egy munkaügyi központ előtt, tiltakozásul amiatt, hogy nem jogosult több segélyre. A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölték rendőrségi források.

Otbán001A magyar kormánykoalíciónak az Alkotmánybíróság működését átalakító törvénymódosítására vonatkozó terveiről közölt jegyzetet szerdán a Die Presse című osztrák napilap. A Deutschlandradio Kultur német országos közszolgálati rádió pedig Múltba fordulás a fejekben - a jobboldali eszmerendszer előretörése Magyarországon címmel közölt összeállítást.

bukarestBűnvádi eljárást indított a román korrupcióellenes ügyészség a munkaügyi miniszter kabinetigazgatója ellen, aki pénzt kért azért, hogy könnyebb legyen az egyik jelentkező dolga egy minisztériumi versenyvizsgán.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite