2020. január 29., szerda - Adél
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2013.02.11

pápaA pápa február 28-án lemond tisztségéről. Ezt maga XVI. Benedek jelentette be hétfőn latin nyelven a Vatikánban.

dollarEgymillió dolláros nyomravezetői jutalmat ajánlottak fel vasárnap annak a volt Los Angeles-i rendőrnek a kézre kerítése érdekében, aki az elmúlt napokban három embert megölt, kettőt pedig megsebesített.

Nagyvilág - 2013.02.10

rokaSúlyos kézsérülésekkel vitték kórházba Londonban azt a négy hónapos csecsemőt, akit szobájában támadott meg egy róka.

Nagyvilág - 2013.02.10

keresztHoltan találtak otthonában egy bosznia-hercegovinai plébánost, akit feltehetőleg kővel vertek agyon ismeretlen tettesek - közölte a boszniai és a horvát sajtó vasárnap.

rendorsegotÚjabb, magyarokat érintő incidens történt Temerinben - írja a VajdaságMa délvidéki hírportál.

Nagyvilág - 2013.02.08

tuzegyFelgyújtotta magát egy afganisztáni veterán a moszkvai Vörös téren pénteken - adta hírül a Life News orosz internetes portál.

repulo havazasTöbb mint 3 ezer repülőjáratot töröltek pénteken az Egyesült Államok északkeleti partvidékét fenyegető, a meteorológiai szolgálat szerint "potenciálisan történelmi nagyságú" hóvihar miatt.

autótolvajVéletlenül csecsemőt is lopott egy autóval együtt egy férfi New Yorkban, amitől annyira megijedt, hogy inkább letett a kocsiról, és telefonált a rendőrségnek, hogy tudassa, hol találják a járművet kislányostul.

bortonegySzázezer fontot - 35 millió forintot - zsebelt be rokkantsági nyugdíjként egy brit gazda, aki ugyan kicsit sántít, de ennél nagyobb baja nincs. A férfi csalásért másfél év börtönt kapott.

műtétRomániában jelentős médiavisszhangot kapott egy gyulafehérvári önkormányzati képviselő közösségi portálon közölt állásfoglalása, mely szerint sterilizálni kellene azokat a roma nőket, akik nem tudnak emberhez méltó körülményeket biztosítani az első gyermekük felneveléséhez.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite