2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

papaitronErdő Péter bíborost, esztergom-budapesti érseket és Christoph Schönborn bécsi érseket nevezte meg az esélyes pápautódok között az olasz közszolgálati rádió vasárnapi műsora.

meteorrajMeghaladja az egymilliárd rubelt (hétmilliárd forintot) a pénteken Szibéria felett lezuhant meteorit okozta kár az Urál hegységhez közeli cseljabinszki régióban, ahol csaknem 1200 ember sérült meg, közöttük több mint 200 gyermek - közölték az orosz belügyminisztérium sajtóközpontjában.

tuzegyFelgyújtotta magát egy munkanélküli szerdán a nyugat-franciaországi Nantes-ban egy munkaügyi központ előtt, tiltakozásul amiatt, hogy nem jogosult több segélyre. A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölték rendőrségi források.

Otbán001A magyar kormánykoalíciónak az Alkotmánybíróság működését átalakító törvénymódosítására vonatkozó terveiről közölt jegyzetet szerdán a Die Presse című osztrák napilap. A Deutschlandradio Kultur német országos közszolgálati rádió pedig Múltba fordulás a fejekben - a jobboldali eszmerendszer előretörése Magyarországon címmel közölt összeállítást.

bukarestBűnvádi eljárást indított a román korrupcióellenes ügyészség a munkaügyi miniszter kabinetigazgatója ellen, aki pénzt kért azért, hogy könnyebb legyen az egyik jelentkező dolga egy minisztériumi versenyvizsgán.

Nagyvilág - 2013.02.11

pápaA pápa február 28-án lemond tisztségéről. Ezt maga XVI. Benedek jelentette be hétfőn latin nyelven a Vatikánban.

dollarEgymillió dolláros nyomravezetői jutalmat ajánlottak fel vasárnap annak a volt Los Angeles-i rendőrnek a kézre kerítése érdekében, aki az elmúlt napokban három embert megölt, kettőt pedig megsebesített.

Nagyvilág - 2013.02.10

rokaSúlyos kézsérülésekkel vitték kórházba Londonban azt a négy hónapos csecsemőt, akit szobájában támadott meg egy róka.

Nagyvilág - 2013.02.10

keresztHoltan találtak otthonában egy bosznia-hercegovinai plébánost, akit feltehetőleg kővel vertek agyon ismeretlen tettesek - közölte a boszniai és a horvát sajtó vasárnap.

rendorsegotÚjabb, magyarokat érintő incidens történt Temerinben - írja a VajdaságMa délvidéki hírportál.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite