2020. január 19., - Sára
Keresés a tartalomban

televizioA világon elsőként "ultranagy", négyezer pixel felbontású (4K) tévésugárzás indul Japánban 2014 júliusában - jelentette az Aszahi Simbun japán napilap kedden.

hollandkiraly

Beatrix holland királynő hétfő este bejelentette, hogy lemond a trónról, 45 éves fia, Vilmos Sándor javára.

Nagyvilág - 2013.01.28

hogolyoSúlyosan megsérült egy 16 éves lány saját gyúrású, hatalmas hólabdájától Nagy-Britanniában: a bő méteres átmérőjű golyó négy helyen eltörte a lány medencecsontját.

Nagyvilág - 2013.01.28

rendorsegotTizenhét úgynevezett "relaxációs szolgáltatásokat" kínáló szalonban tartott összehangolt razziát a rendőrség Tokióban a hétvégén, és az akció során 76 tizennyolc éven aluli lányt vettek őrizetbe, akik illegálisan dolgoztak a helyeken - jelentette a TBS televízió hétfőn.

Nagyvilág - 2013.01.28

rendoesegegyIsmét bántalmaztak két magyar fiatalt Temerinben - írja hétfőn a VajdaságMa délvidéki hírportál.

autókÖtven év után vasárnap végleg megszűnt az autóforgalom és a tömegközlekedés a párizsi Szajna-part baloldali alsó rakpartján az Alma híd és a Musée d'Orsay (Orsay Múzeum) között húzódó 2,3 kilométeres szakaszon.

diszkotuz_braziliaA brazil hatóságok szerint elérte a 245-öt a halálos áldozatok száma a dél-brazíliai Santa María településen történt diszkótűzben.

Nagyvilág - 2013.01.27

gyógyszerNégy, mélyvénás trombózis miatt bekövetkezett haláleset köthető az elmúlt 25 évben Franciaországban a Diane 35 tablettához - közölte vasárnap a francia gyógyszerészeti ügynökség.

ovodaA felolvasás, az omega-3 zsírsavak, illetve az óvoda hatékonyan és bizonyítottan növeli a kisgyerekek intelligenciaszintjét (IQ).

spanyolrendorEljátszotta saját elrablását egy 11 éves fiú Spanyolországban, mert szüleit berendelte egy tanár az iskolába, a gyerek pedig félt a következményektől.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite