2020. január 22., szerda - Vince
Keresés a tartalomban

gyilkossagKettős emberölés és öngyilkosság történt pénteken a Wyoming állambeli Casper főiskoláján.

New YorkEmberemlékezet óta először múlt el úgy nap New Yorkban, hogy egyetlen embert sem lőttek le vagy késeltek meg - derül ki a New York Daily News című újság honlapján szerdán közzétett beszámolóból.

AIDS elleni világnapAz utóbbi öt évben csaknem megkétszereződött a HIV-fertőzöttek száma Oroszországban - jelentette be szerdán az AIDS elleni küzdelemmel és megelőzéssel foglalkozó szövetségi központ vezetője.

csokimikiMérgező anyagokat mutatott ki egy német fogyasztóvédelmi szervezet vizsgálata adventi kalendáriumokba csomagolt csokoládéban; több gyártó kétkedve fogadja a vizsgálati eredményt és bírálja a szervezetet.

policeOszló holttestet gyanítottak egy kocsiban rendőrök Nagy-Britanniában, ezért feltörték a járművet, ám emberi hulla helyett rothadó horgászcsalétket és jó sok legyet találtak benne a förtelmes szag forrásaként.

Nagyvilág - 2012.11.26

tuzoltokegyTűz ütött ki hétfőn egy dél-németországi üzemben, ahol fogyatékkal élő személyek dolgoznak. A tűz következtében 14 ember meghalt, további hét megsebesült - közölte délután a helyi rendőrség.

börtönNemrégiben egy hivatalos ellenőrző szerv, az Emberi Jogi Tanács hat tagja vizsgálatot végzett a brazíliai Paraíba állam fővárosában, Joao Pessoában működő Romeu Goncalves de Abrantes börtönben. Koszt, beteg és szomjas rabokkal teli, túlzsúfolt cellákat találtak.

orban_sajtoOlyan, az európai palettán egyedülálló politikai vezetőnek tartja a magyar miniszterelnököt a róla A csatár - elbeszélés Orbán Viktorról címmel könyvet író Igor Janke újságíró, aki a nehéz időkben is meg merte hozni a komolyabb gazdasági, politikai döntéseket, emellett pedig még az emberek érzelmeire is tudott hatni.

japanBocsánatkérő körútba kezdtek a kormányzó Japán Demokrata Párt (DPJ) korábbi parlamenti képviselői a párt 2009-es kampányígéreteinek be nem tartása miatt, a decemberi előre hozott választásokra készülve - írta szombaton a Jomiuri Simbun című japán napilap.

Barack ObamaA délkelet-ázsiai látogatáson tartózkodó Barack Obama amerikai elnök hétfőn a Gázai övezetben kialakult konfliktus miatt ismét felhívta Mohamed Murszi egyiptomi államfőt és Benjámin Netajahu izraeli miniszterelnököt - közölte hétfőn a Fehér Ház.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite