2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

ujsag001A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) német és a Rzeczpospolita lengyel konzervatív napilap a magyar kormány és az EU viszonyáról közölt beszámolót pénteken.

Nagyvilág - 2012.11.07

viharÚjabb természeti csapás, ezúttal egy nor'easter névvel emlegetett lokális, hurrikánszerű vihar fenyegeti azokat a területeket, amelyek a legsúlyosabb csapást szenvedték el egy héttel ezelőtt, a Sandy poszttrópusi hurrikán átvonulásakor - közölte kedden az amerikai meteorológiai szolgálat.

obamaBarack Obamát újabb négy évre megválasztották az Egyesült Államok elnökének - közölte helyi idő szerint kedden éjjel a szavazatszámlálási részeredmények alapján egybehangzóan a Fox News, a CNN és a CBS televízió.

voksAz Egyesült Államok keleti parti államaiban kedd reggel, helyi idő szerint reggel hatkor - közép-európai idő szerint délben - megkezdődött az amerikai elnök- és szövetségi kongresszusi választás.

kína001Vizsgálatot kezdeményezett Ven Csia-pao kínai kormányfő azokkal a vádakkal kapcsolatban, amelyek a családját érték nemrégiben a The New York Times című lapban - jelentette megbízható forrásokra hivatkozva hétfőn a hongkongi South China Morning Post című napilap.

kaveegyHorvátországban jövőre eltörlik a nemesfémekre kivetett luxusadót, csökkentik a személygépkocsikat terhelő fogyasztási adót, ugyanakkor felemelik a dohányipari termékek árát - jelentette be Slavko Linic pénzügyminiszter pénteken Zágrábban az európai uniós csatlakozás miatt tervezett adójogszabály-változtatásokat ismertetve.

rendorsegotLegalább három ember életét vesztette, amikor a kelet-szlovákiai Kiskerény (Kurimany) mellett összeomlott egy épülő autópályahíd.

robbanasegyKis híján tragédiába torkollott egy használaton kívüli víztorony robbantásos lebontása az erdélyi Szászmedgyesen.

sandyAz Egyesült Államokban a csütörtökön közölt adatok szerint legkevesebb 87, Kanadában pedig 2 halálos áldozatot követelt a Sandy poszttrópusi ciklon.

ügynökA tokiói rendőrség azzal gyanúsít öt embert, hogy vírussal megfertőzött kilencvenezer okostelefont, illetve ellopta a készülékeken tárolt személyes adatokat - írta csütörtökön a Jomiuri Simbun japán napilap.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite