2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2012.10.22

Rendőr autó002Késsel a kezében támadt hétfőn egy férfi Jyrki Katainenre, Finnország miniszterelnökére - jelentette a svéd média.

policeInternetes fegyverkereskedői hálózatot számolt fel a kínai rendőrség huszonkilenc kínai tartományi szintű hatóság egyidejű bevonásával; több mint félezer gyanúsítottat vettek őrizetbe - tájékoztatott a közbiztonsági minisztérium pénteken Pekingben.

Robert FicoRobert Fico szlovák kormányfő lehet az Európai Szocialista Párt (PES) jelöltje az Európai Bizottság (EB) 2014-ben megüresedő elnöki posztjára - közölte saját információkra hivatkozva a Hospodárské Noviny szlovák gazdasági napilap csütörtökön.

munkaKinevették Mikola Azarov ukrán miniszterelnököt a zaporizsjai autógyár munkásai, amikor a kormányfő a dolgozók átlagbéréről beszélt.

solyom_laszlo_szlovakiaSzlovákia nem sértette meg az uniós jogot, amikor 2009. augusztus 21-én megakadályozta Sólyom László akkori magyar köztársasági elnök szlovákiai látogatását az Európai Unió luxembourgi székhelyű bíróságának kedden kihirdetett ítélete szerint.

Orbán-MerkelOrbán Viktor csütörtöki berlini látogatásáról beszámolót közölt pénteki számában a Die Welt és a Frankfurter Allgemeine Zeitung című német konzervatív lap, a baloldali Berliner Zeitung, a liberális Tagesspiegel, a Der Spiegel című hetilap internetes kiadása és a Handelsblatt című üzleti lap.

merkelÜdvözölte a német kancellár, hogy a magyar kormány változtatott azokon a törvényeken, amelyekkel kapcsolatban "kétségek merültek fel" az európai partnerekben.

kommandósokNagyon nem voltak biztonságban a bengázi konzulátuson dolgozó diplomaták - állította a szerdai képviselőházi meghallgatásán a líbiai amerikai képviseletekért felelős biztonsági szolgálatának volt vezetője.

Nagyvilág - 2012.10.11

játékbabaHatszáz babája van egy egyedülálló férfinak Nagy-Britanniában, mindegyik káposztaföldi.

rendorsegegyBetört fejjel holtan találták szerdán lakóháza udvarán a Viktor Janukovics ukrán elnök mögött álló Régiók Pártjának egyik városi képviselőjét Kelet-Ukrajnában.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite