2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

Áder János_beiktatás002Minden politikusnak az a dolga, hogy felkészüljön a vízhiánnyal kapcsolatos károk mérséklésére, a problémák megoldására - jelentette ki csütörtökön az MTI-nek Áder János köztársasági elnök, miután befejezte látogatását az ENSZ Közgyűlésében.

gyereketkeztetes

Legalább négyezer gyerek betegedett meg Németországban, a gyomorbántalmakat feltehetően az iskolai vagy óvodai menzán elfogyasztott étel okozta.

Áder János_beiktatás001Az Út a Békéhez Díjjal tüntette ki Áder János köztársasági elnököt helyi idő szerint szerdán a Szentszéknek az ENSZ mellett működő állandó megfigyelő missziója.

Barack ObamaAz Egyesült Államok mindent megtesz, "amit kell", hogy Irán ne jusson atomfegyverhez - jelentette ki kedden, az ENSZ Közgyűlés ülésszakának általános vitájában Barack Obama amerikai elnök.

bukarestA magyarországi Gozsdu-vagyonról való "lemondással" próbálja lejáratni a román kormánypárti média Mihai Razvan Ungureanu volt miniszterelnököt, a jobbközép ellenzék egyik vezéralakját.

Nagyvilág - 2012.09.25

izraeli zászlóIzraelben kedd délután kezdetét veszi a jóm-kipúr, a zsidó vallás legnagyobb ünnepe, az engesztelés napja, amikor megáll az élet az országban, az emberek 25 órán át böjtölnek és imádkoznak.

halálHoltan találták a Skóciában múlt héten eltűnt magyar fiatalembert - közölték hétfő este a helyi hatóságok.

rendőrségi autóMegtalálta a mérgező alkohol forrásait a cseh rendőrség. Két személy ellen, akik az eddig 25 emberéletet követelő ügy legfőbb gyanúsítottjai, a rendőrség büntetőeljárást indított - közölte Martin Cervícek országos rendőrfőkapitány hétfőn Prágában sajtóértekezleten.

Rendőr autó002Hét kamaszt gázolt halálra egy részeg autós szombaton egy moszkvai buszmegállóban.

iszlamellenesfilparisJelentős rendőri készültséget rendeltek el szombaton Párizs egyes részein az iszlámgyalázó amerikai amatőr videofilm és a francia Mohamed-karikatúrák ellen szerveződő tüntetések miatt. A kora délutáni órákig azonban nem történtek megmozdulások a francia fővárosban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite