2021. március 6., szombat - Leonóra
Keresés a tartalomban

PisztolyJáték pisztollyal rálőtt Václav Klaus cseh államfőre egy férfi péntek délután az észak-csehországi Chrastava kisvárosban, amikor az elnök egy hídavatáson a tömegben sétált. Az elnök nem sérült meg, a támadót elfogták.

papaegyA Vatikán hivatalos lapja, a L'Osservatore Romano hamisnak nevezte azt a papirusztöredéket, amelynek kopt nyelvű szövege Jézus állítólagos feleségére tesz utalást.

bukarestA román főváros közgyűlése úgy döntött pénteken, hogy túlélési csomagokat oszt ki Bukarestben azon épületek lakóinak, amelyek nem bírnak ki egy újabb nagy erejű földrengést.

Áder János_beiktatás002Minden politikusnak az a dolga, hogy felkészüljön a vízhiánnyal kapcsolatos károk mérséklésére, a problémák megoldására - jelentette ki csütörtökön az MTI-nek Áder János köztársasági elnök, miután befejezte látogatását az ENSZ Közgyűlésében.

gyereketkeztetes

Legalább négyezer gyerek betegedett meg Németországban, a gyomorbántalmakat feltehetően az iskolai vagy óvodai menzán elfogyasztott étel okozta.

Áder János_beiktatás001Az Út a Békéhez Díjjal tüntette ki Áder János köztársasági elnököt helyi idő szerint szerdán a Szentszéknek az ENSZ mellett működő állandó megfigyelő missziója.

Barack ObamaAz Egyesült Államok mindent megtesz, "amit kell", hogy Irán ne jusson atomfegyverhez - jelentette ki kedden, az ENSZ Közgyűlés ülésszakának általános vitájában Barack Obama amerikai elnök.

bukarestA magyarországi Gozsdu-vagyonról való "lemondással" próbálja lejáratni a román kormánypárti média Mihai Razvan Ungureanu volt miniszterelnököt, a jobbközép ellenzék egyik vezéralakját.

Nagyvilág - 2012.09.25

izraeli zászlóIzraelben kedd délután kezdetét veszi a jóm-kipúr, a zsidó vallás legnagyobb ünnepe, az engesztelés napja, amikor megáll az élet az országban, az emberek 25 órán át böjtölnek és imádkoznak.

halálHoltan találták a Skóciában múlt héten eltűnt magyar fiatalembert - közölték hétfő este a helyi hatóságok.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite