2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban

rendőrségi autóMegtalálta a mérgező alkohol forrásait a cseh rendőrség. Két személy ellen, akik az eddig 25 emberéletet követelő ügy legfőbb gyanúsítottjai, a rendőrség büntetőeljárást indított - közölte Martin Cervícek országos rendőrfőkapitány hétfőn Prágában sajtóértekezleten.

Rendőr autó002Hét kamaszt gázolt halálra egy részeg autós szombaton egy moszkvai buszmegállóban.

iszlamellenesfilparisJelentős rendőri készültséget rendeltek el szombaton Párizs egyes részein az iszlámgyalázó amerikai amatőr videofilm és a francia Mohamed-karikatúrák ellen szerveződő tüntetések miatt. A kora délutáni órákig azonban nem történtek megmozdulások a francia fővárosban.

Nagyvilág - 2012.09.22

Soros GyörgyGeorge Soros százezer dollárt adományozott a Barack Obama ügyét támogató, formailag független szervezetnek - írta pénteken internetes kiadásában a The Wall Street Journal.

pénz001Két és fél év börtönbüntetést kapott az a volt londoni bankigazgató, aki 2,4 millió fontot sikkasztott a Lloyds bankból.

gyumolcstortaAz első hírekkel szemben nem támadták meg a belga miniszterelnököt pénteken Brüsszelben, inge pedig nem véres, hanem csak cseresznyés volt egy felé hajított gyümölcstortától.

rendőrségi autóAgyonlőttek két fegyvertelen rendőrnőt kedden az angliai Manchesterben.

Barack ObamaÖt százalékpontra csökkent Barack Obama elnöknek a republikánus kihívójával, Mitt Romneyval szemben megszerzett előnye, amely a múlt héten, a demokrata országos konvenció után még hét százalékpont volt - derült ki a Reuters és az Ipsos hétfőn közölt, közös közvélemény-kutatásából.

BarrosóAz Európai Bizottság még az év vége előtt jelentést készít Romániáról, amelyben értékeli, hogy a korábban megfogalmazott aggályokra milyen válaszok születtek, és helyreálltak-e Romániában a szükséges demokratikus fékek és ellensúlyok - tudatta közleményében José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke, miután hétfőn délután találkozott Victor Ponta román miniszterelnökkel.

nőimunkaKizárólag nők dolgoznak egy autógumi-szervizben Texasban, de nem csáberejükre alapozták az üzleti sikert, hanem a fizikaira: bizonyítani akarják, hogy a gyengébb nem is képes tökéletesen megbirkózni olyan munkával, amely hagyományosan férfiúinak számít.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite