2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2012.09.25

izraeli zászlóIzraelben kedd délután kezdetét veszi a jóm-kipúr, a zsidó vallás legnagyobb ünnepe, az engesztelés napja, amikor megáll az élet az országban, az emberek 25 órán át böjtölnek és imádkoznak.

halálHoltan találták a Skóciában múlt héten eltűnt magyar fiatalembert - közölték hétfő este a helyi hatóságok.

rendőrségi autóMegtalálta a mérgező alkohol forrásait a cseh rendőrség. Két személy ellen, akik az eddig 25 emberéletet követelő ügy legfőbb gyanúsítottjai, a rendőrség büntetőeljárást indított - közölte Martin Cervícek országos rendőrfőkapitány hétfőn Prágában sajtóértekezleten.

Rendőr autó002Hét kamaszt gázolt halálra egy részeg autós szombaton egy moszkvai buszmegállóban.

iszlamellenesfilparisJelentős rendőri készültséget rendeltek el szombaton Párizs egyes részein az iszlámgyalázó amerikai amatőr videofilm és a francia Mohamed-karikatúrák ellen szerveződő tüntetések miatt. A kora délutáni órákig azonban nem történtek megmozdulások a francia fővárosban.

Nagyvilág - 2012.09.22

Soros GyörgyGeorge Soros százezer dollárt adományozott a Barack Obama ügyét támogató, formailag független szervezetnek - írta pénteken internetes kiadásában a The Wall Street Journal.

pénz001Két és fél év börtönbüntetést kapott az a volt londoni bankigazgató, aki 2,4 millió fontot sikkasztott a Lloyds bankból.

gyumolcstortaAz első hírekkel szemben nem támadták meg a belga miniszterelnököt pénteken Brüsszelben, inge pedig nem véres, hanem csak cseresznyés volt egy felé hajított gyümölcstortától.

rendőrségi autóAgyonlőttek két fegyvertelen rendőrnőt kedden az angliai Manchesterben.

Barack ObamaÖt százalékpontra csökkent Barack Obama elnöknek a republikánus kihívójával, Mitt Romneyval szemben megszerzett előnye, amely a múlt héten, a demokrata országos konvenció után még hét százalékpont volt - derült ki a Reuters és az Ipsos hétfőn közölt, közös közvélemény-kutatásából.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite