2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

rendorsegotÉszak-Texasban letartóztatták Andy Travis countryénekest, aki meztelenül hevert az országúton, majd miután bevitték az őrszobára, azzal fenyegette meg a rendőröket, hogy lelövi őket - közölte szerdán a CNN.

Rendőr autó002Halálra gázolta egy tízéves fiú ötesztendős öccsét egy montenegrói faluban, Ostrosban

viharLegkevesebb 23 ember meghalt, kilencet még keresnek Kína keleti és középső részén, ahol a hét végén két tájfun söpört végig - jelentette a kínai központi televízió hétfőn este.

Barack ObamaBarack Obama amerikai elnök a tavalyi év kezdetétől idén június 30-ig 400 millió dollárt költött az újraválasztási kampányára, ebből 86 milliót televíziós politikai hirdetésekre fordított - írja a hétfőn megjelenő The New York Times.

PisztolyAz első jelentések szerint legkevesebb négy ember kapott lőtt sebet vasárnap egy szikh templomnál kitört lövöldözésben, a Wisconsin állambeli Milwaukee egyik külvárosában.

tuzoltokegy

Kitelepítették a lakosokat vasárnapra virradóra az Oklahoma állambeli Luther városból, miután a több napja tomboló tűzvész mintegy 50 házat perzselt fel az amerikai településen.

bíróságAz Emberi Jogok Európai Bíróságának ítélete szerint az ukrán állam 154 ezer euró kártérítést köteles fizetni annak a nyugat-ukrajnai férfinak, akit rendőrök úgy összevertek, hogy maradandó egészségkárosodást szenvedett.

reptéri káosz01

Kis híján összeütközött három amerikai belföldi utasszállító repülőgép a Ronald Reaganről elnevezett washingtoni repülőtér közelében - közölte csütörtökön a The Washington Post.

coloradói ámokfutóAggasztotta páciensének viselkedése azt a pszichiátert, aki James Holmest kezelte - közölte internetes kiadásában jól értesül forrásokra hivatkozva a CNN. Holmest azzal vádolják, hogy a Colorado állambeli Aurorában egy mozielőadáson agyonlőtt 12 embert, további 58-at pedig megsebesített.

Nagyvilág - 2012.08.01

police

Tizenhat holttestet találtak meg egy északnyugat-kínai sárlavina halálos áldozatai közül, 12 embert még mindig keresnek - jelentette a kínai média szerdán.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite