2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

börtön

Harmincnyolc újszülött macskakölyköt fagyasztott meg egy nő Svédországban, mert - vallomása szerint - pénztárcája nem engedte meg sem azt, hogy állatorvossal altattassa el, sem pedig azt, hogy megtartsa őket.

marihuánaMarihuánától és nem fürdősó drogtól került önkívületbe az a meztelen "zombi", aki májusban a floridai Miamiban lerágta egy hajléktalan arcát - közölték szerdán a helyi hatóságok.

tuzoltokegy

Colorado Springs környékén szerdára 32 ezerre nőtt azoknak a lakosoknak a száma, akiknek a gyorsan terjedő erdőtűz miatt el kellett hagyniuk a lakóhelyüket.

rendorsegotAz amerikai bűnüldöző szervek összehangolt, háromnapos akciójában egy országos pedofilhálózat 104 tagját sikerült elfogni, 79 gyereket pedig megmenteni - közölte kedden a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI).

Nagyvilág - 2012.06.26

terrorelhárítóVonzó célpontot kínálhat a terroristáknak a jövő hónapban kezdődő londoni olimpia - mondta hétfő esti beszédében a brit elhárítás (MI5) igazgatója.

bukarestNem vizsgálhatja többé a román alkotmánybíróság a parlament határozatainak alkotmányosságát a bukaresti szenátusban hétfőn elfogadott törvénymódosítás értelmében.

Európai BizottságA nemzetállami kormányok fölé rendelt uniós kormánnyá kell átalakítani az Európai Bizottságot a német pénzügyminiszter szerint.

tuzoltokegyTöbb mint 11 ezer ember kényszerült otthona elhagyására vasárnap az Egyesült Államokban, Colorado Springsben és a város környékén a fenyegető erdőtüzek miatt.

Kövér Lásszló002A The Jerusalem Post szerint az izraeli parlament elnöke a Nyirő-megemlékezésén való részvétel miatt lemondta Kövér László házelnök Izraelbe szóló meghívását.

tuzoltokegyKigyulladt egy lakóház vasárnap hajnalban Moszkvától északra, ketten meghaltak, negyven embert kimenekítettek az épületből.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite