2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

tuzoltokegy

Colorado Springs környékén szerdára 32 ezerre nőtt azoknak a lakosoknak a száma, akiknek a gyorsan terjedő erdőtűz miatt el kellett hagyniuk a lakóhelyüket.

rendorsegotAz amerikai bűnüldöző szervek összehangolt, háromnapos akciójában egy országos pedofilhálózat 104 tagját sikerült elfogni, 79 gyereket pedig megmenteni - közölte kedden a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI).

Nagyvilág - 2012.06.26

terrorelhárítóVonzó célpontot kínálhat a terroristáknak a jövő hónapban kezdődő londoni olimpia - mondta hétfő esti beszédében a brit elhárítás (MI5) igazgatója.

bukarestNem vizsgálhatja többé a román alkotmánybíróság a parlament határozatainak alkotmányosságát a bukaresti szenátusban hétfőn elfogadott törvénymódosítás értelmében.

Európai BizottságA nemzetállami kormányok fölé rendelt uniós kormánnyá kell átalakítani az Európai Bizottságot a német pénzügyminiszter szerint.

tuzoltokegyTöbb mint 11 ezer ember kényszerült otthona elhagyására vasárnap az Egyesült Államokban, Colorado Springsben és a város környékén a fenyegető erdőtüzek miatt.

Kövér Lásszló002A The Jerusalem Post szerint az izraeli parlament elnöke a Nyirő-megemlékezésén való részvétel miatt lemondta Kövér László házelnök Izraelbe szóló meghívását.

tuzoltokegyKigyulladt egy lakóház vasárnap hajnalban Moszkvától északra, ketten meghaltak, negyven embert kimenekítettek az épületből.

PisztolyEgy ismeretlen férfi gumilövedékes fegyverrel támadt fiatalokra szombat éjszaka egy parkban az orosz főváros déli részén, a támadásban négyen megsebesültek.

buszbalHét utas meghalt és 44 megsérült, amikor hajnalban felborult egy cseh autóbusz Horvátországban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite