2020. január 29., szerda - Adél
Keresés a tartalomban

Fitch RatingsAgresszív mértékben, egyszerre három fokozattal leminősítette Spanyolországot csütörtökön a Fitch Ratings, egyebek mellett arra a becslésére hivatkozva, hogy a spanyol bankrendszer rendbetétele a spanyol hazai össztermék (GDP) 9 százalékával egyenlő költségvetési forrást is felemészthet.

sziria001Fegyveres felkelésre szólította fel a szíriai népet egy szerdán kiadott nyilatkozatában a Szíriai Forradalmárok Frontja (SZFF) néven Törökországban hétfőn megalakult ellenzéki szervezet, amelyet iszlamista alapon hoztak létre.

koverlaszloegyEgyrészt a Magyar Polgári Pártnak (MPP) kampányol, másrészt a magyar állampolgársággal is rendelkező romániai magyarok körében a Fidesznek gyűjt szavazatokat Erdélyben Kövér László - írta szerdán a román sajtó a magyar házelnök romániai látogatásáról.

Nagyvilág - 2012.06.06

földrengés01"Földrengés-válságról" beszéltek az olaszországi szakértők az újabb, szerda hajnali földrengés után, melynek epicentruma az Adriai-tengeren volt Ravenna partjainál.

rendorsegotA lengyel rendőrök új, korszerű védősisakokat igen, gázálarcokat ugyanakkor nem kaptak a pénteken kezdődő, lengyel-ukrán szervezésű Európa-bajnokság előtt.

kover_laszlo001Kövér Lászlónak, a magyar Országgyűlés elnökének a romániai választási kampányba való "beavatkozása" elronthatja mindazt, amit románok és magyarok közösen felépítettek az elmúlt huszonkét évben - jelentette ki Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke.

gyertyákKedden kora délután indult el Krakkóból a lengyelországi motorbaleset három magyar áldozatát hazakísérő gyászkonvoj, amelyben a halottszállító gépkocsikat Lengyelországba kikísérő magyarok mellett csaknem száz lengyel motoros is részt vesz.

II. ErzsébetMinden idők egyik legnagyobb szuperkoncertjével köszöntötték hétfő este Londonban a brit uralkodót gyémántjubileuma, vagyis trónra lépésének hatvanadik évfordulója alkalmából. A világsztárokat felvonultató többszázezres népünnepélyre ugyanakkor váratlan árnyékot vetett II. Erzsébet királynő férjének, Fülöp edinburgh-i hercegnek kórházi kezelést igénylő hirtelen megbetegedése.

II. Erzsébet001Évek óta nem látott méretű londoni szuperkoncert a következő nagy eseménye a brit uralkodó gyémántjubileuma - vagyis trónra lépésének 60. évfordulója - alkalmából rendezett négynapos ünnepségsorozatnak.

kína001

Elkészült az osztrák alpok festői szépségű falucskája, Hallstatt kínai mása, amely a déli országrészben, szubtrópusi környezetben épült, állítólag jó minőségben.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite