2021. március 4., csütörtök - Kázmér
Keresés a tartalomban

II. ErzsébetMinden idők egyik legnagyobb szuperkoncertjével köszöntötték hétfő este Londonban a brit uralkodót gyémántjubileuma, vagyis trónra lépésének hatvanadik évfordulója alkalmából. A világsztárokat felvonultató többszázezres népünnepélyre ugyanakkor váratlan árnyékot vetett II. Erzsébet királynő férjének, Fülöp edinburgh-i hercegnek kórházi kezelést igénylő hirtelen megbetegedése.

II. Erzsébet001Évek óta nem látott méretű londoni szuperkoncert a következő nagy eseménye a brit uralkodó gyémántjubileuma - vagyis trónra lépésének 60. évfordulója - alkalmából rendezett négynapos ünnepségsorozatnak.

kína001

Elkészült az osztrák alpok festői szépségű falucskája, Hallstatt kínai mása, amely a déli országrészben, szubtrópusi környezetben épült, állítólag jó minőségben.

II. Erzsébet

Nagy-Britannia történetének legnagyobb békeidőbeli flottafelvonulásával köszöntötték vasárnap délután London folyóján, a Temzén a brit uralkodót trónra lépésének 60. évfordulója alkalmából.

gyilkossag

A francia rendőrség bizonyos abban, hogy a kanadai hulladaraboló az elmúlt napokban Párizsban járt - közölték vasárnap rendőrségi források.

putyinA francia elnök szerint a szíriai válság nem rendezhető Bassár el-Aszad elnök távozása nélkül, az orosz államfő viszont ezzel nem ért egyet.

TelefonSzerbiában több ezerre tehető az olyan eseteknek a száma, amikor a titkosszolgálatok magánszemélyek internetes levelezésében kutakodtak vagy lehallgatták telefonjaikat - közölte a szerbiai emberi jogi biztos.

Rendőr autó002Egy 33 éves kínai egyetemista volt a világszerte körözött kanadai hulladaraboló pornószínész áldozata a kanadai rendőrség szerint; a két férfi kapcsolatának pontos természetéről nem közöltek információt a hatóságok - adta hírül pénteken a CNN amerikai hírcsatorna online kiadása.

baba01A családtervezési politika megsértése miatt, a második gyermek vállalásáért 1,3 millió jüan (50,6 millió forint) büntetésre köteleztek egy tehetős vállalkozó párt a kelet-kínai Csöcsiang (Zhejiang) tartományban - számolt be helyi forrásra hivatkozva a South China Morning Post című hongkongi lap.

aláírásAláírta a nyugdíjkorhatárt emelő törvényt Bronislaw Komorowski lengyel államfő, miközben a társadalom több mint 80 százaléka ellenzi a változásokat.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite