2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

Európai BizottságMagyarország rövid- és középtávon továbbra is komoly kihívásokkal néz szembe - állapította meg szerdán közzétett jelentésében az Európai Bizottság.

Barack ObamaBarack Obama amerikai elnök egy keddi beszédében "lengyel haláltábort" említett náci megsemmisítőtábor helyett.

dohanyzasAz elektromos cigaretták használatát és a dohányzás "hagyományos" módjait is korlátozná az a törvénymódosítási javaslat, amelyet még a jövő hónap végéig véleményezési eljárásba akar utalni a Szlovák Közegészségügyi Hivatal (ÚVZ SR).

Nagyvilág - 2012.05.29

sziriaA Külügyminisztérium elítéli a szíriai hadseregnek 108 ember, köztük sok gyermek halálát okozó múlt pénteki támadását.

jogEgy walesi bíróság bűnösnek találta azt a két férfit, aki tavaly októberben agyonvert egy magyar ételfutár - írta internetes oldalán a BBC kedden.

Nagyvilág - 2012.05.29

euro1Miközben Európa pénzügyi főnökei azon vitatkoznak, hogy mennyire bölcs dolog a növekedést azzal ösztönözni, hogy az Európai Központi Bank számára engedélyezik több bankjegy nyomtatását, a Nápolytól északnyugatra fekvő kisvárosok sajátos vállalkozói nem lacafacáznak: hamis euróval árasztják el Európát. A dél-olaszországi Campania tartomány napos egéről, gyümölcseiről és zöldségeiről, valamint a szervezett bűnözésről ismert.

terrorelharitas01Dániában letartóztattak egy szomáliai származású testvérpárt, akik a helyi hatóságok szerint egy már megtervezett terrorcselekmény végrehajtására készültek.

kína001Egyszerűsítené a külföldiek tartózkodási engedélyhez jutását a Peking kormányzata, továbbá 72 órás vízummentes tartózkodást is lehetővé akar tenni számukra - derül ki keddi kínai médiajelentésekből.

Nagyvilág - 2012.05.29

Kína01Vándormunkások százai tüntettek, romboltak a kelet-kínai Csöcsiang (Zhejinag) tartomány egyik településen a járási kormányhivatalnál, miután egyik társukat állítólag megölte a munkáltatója - jelentette a kínai média kedden.

Nagyvilág - 2012.05.28

bíróságKizárták a Kínai Kommunista Pártból a volt vasútügyi minisztert, Liu Cse-csünt (Liu Zhijun), ami azt jelenti, hogy beigazolódott az alapos gyanú arra, hogy korrupciós ügyekben bűnös - derült ki a párt fegyelmi ellenőrző bizottságának hétfői közléséből.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite