2021. február 28., - Elemér
Keresés a tartalomban

kína001Egyszerűsítené a külföldiek tartózkodási engedélyhez jutását a Peking kormányzata, továbbá 72 órás vízummentes tartózkodást is lehetővé akar tenni számukra - derül ki keddi kínai médiajelentésekből.

Nagyvilág - 2012.05.29

Kína01Vándormunkások százai tüntettek, romboltak a kelet-kínai Csöcsiang (Zhejinag) tartomány egyik településen a járási kormányhivatalnál, miután egyik társukat állítólag megölte a munkáltatója - jelentette a kínai média kedden.

Nagyvilág - 2012.05.28

bíróságKizárták a Kínai Kommunista Pártból a volt vasútügyi minisztert, Liu Cse-csünt (Liu Zhijun), ami azt jelenti, hogy beigazolódott az alapos gyanú arra, hogy korrupciós ügyekben bűnös - derült ki a párt fegyelmi ellenőrző bizottságának hétfői közléséből.

police

Újabb nőgyilkosság történt egy Olaszországban letelepedett bevándorló családban: az indiai nőt saját férje gyilkolta meg, így büntetve meg a hagyományos viselet helyett a divatot követő feleségét.

papaegyA kiszivárogtatásokra reagáló hivatalos szentszéki nyilatkozatok helyett egy nevét elhallgató vatikáni dolgozó számolt be az olasz sajtónak a pénteken letartóztatott pápai inas, Paolo Gabriele megbízóiról, hangoztatva, hogy a komornyik parancsnak engedelmeskedett.

motorosokMeghalt a vasárnap délután történt lengyelországi magyar motoros baleset harmadik áldozata - értesítette hétfőn Mariusz Ciarka, a kis-lengyelországi vajdasági rendőrség szóvivője az MTI-t.

Kína01Felgyújtotta magát két fiatal buddhista szerzetes Tibet székvárosában, Lhászában, egyikük életét vesztette, a másik súlyos sélrüléseket szenvedett - jelentette a Hszinhua hírügynökség hétfőn

victor pontaVictor Ponta román miniszterelnök vasárnap este közleményben ítélte el a kormánya által románellenesnek, antiszemitának és fasisztaszimpatizánsnak tartott Nyirő József székelyudvarhelyi újratemetésére irányuló kísérletet, és aggodalmát fejezte ki az ezzel kapcsolatos "incidensek" miatt.

motorosokMagyar motorosokat gázolt egy személygépkocsi vasárnap délután Dél-Lengyelországban; a balesetben két motoros meghalt és négy megsérült.

papaegyEllentmondó hírek követik egymást Paolo Gabriele, a pápai komornyik letartóztatása óta. A Vatikán cáfolta, hogy újabb személyt fogtak volna el.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite