2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

motorosokMagyar motorosokat gázolt egy személygépkocsi vasárnap délután Dél-Lengyelországban; a balesetben két motoros meghalt és négy megsérült.

papaegyEllentmondó hírek követik egymást Paolo Gabriele, a pápai komornyik letartóztatása óta. A Vatikán cáfolta, hogy újabb személyt fogtak volna el.

erőszakTöbb mint tíz kiskorú megerőszakolásának gyanújával őrizetbe vettek egy magas beosztású városi pártbizottsági vezetőt a közép-kínai Honan (Henan) tartományban - jelentette a Hszinhua kínai hírügynökség.

cannabisFüves cigarettát szívott Janusz Palikot, a lengyel parlamentben is képviselt baloldali liberális Palikot Mozgalom (RP) párt vezetője a marihuána legalizálását követelő tüntetésen szombat este a lengyel fővárosban - olvasható a Gazeta Wyborcza hétvégi online kiadásában.

Nagyvilág - 2012.05.27

policeTizenegy - többségükben fiatal - férfit tett el láb alól egy kínai sorozatgyilkos az elmúlt négy év során - számolt be a közbiztonsági minisztérium közlése alapján a Hszinhua hírügynökség vasárnap.

Erzsébet01

Az uralkodó képmásával díszített tízfontos bankjegyek kibocsátásával ünnepli II. Erzsébet királynő trónra lépésének hatvanadik évfordulóját a Royal Bank of Scotland (RBS).

csiksomlyo"Pünkösd azt üzeni, a mi népünk is kiválasztott nép, van helyünk a nap alatt" - hangsúlyozta csíksomlyói prédikációjában Tempfli Imre, a szentmise szónoka.

Nagyvilág - 2012.05.26

szodavizSzesztilalommal ünnepli meg egy szibériai falu a 100. évfordulóját annak, hogy Oroszország része lett.

zsidok elhurcolásaBocsánatot kért a náci orvosok bűniért a német orvosi kamara (Bundesärztekammer).

gyógyszerÖsszesen 254 gyógyszeripari vállalat állított elő hamis, egészségre ártalmas, krómot tartalmazó kapszulákat - közölte az állami élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet egy hónapos vizsgálata eredményeként pénteken.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite