2021. április 12., hétfő - Gyula
Keresés a tartalomban

erőszakTöbb mint tíz kiskorú megerőszakolásának gyanújával őrizetbe vettek egy magas beosztású városi pártbizottsági vezetőt a közép-kínai Honan (Henan) tartományban - jelentette a Hszinhua kínai hírügynökség.

cannabisFüves cigarettát szívott Janusz Palikot, a lengyel parlamentben is képviselt baloldali liberális Palikot Mozgalom (RP) párt vezetője a marihuána legalizálását követelő tüntetésen szombat este a lengyel fővárosban - olvasható a Gazeta Wyborcza hétvégi online kiadásában.

Nagyvilág - 2012.05.27

policeTizenegy - többségükben fiatal - férfit tett el láb alól egy kínai sorozatgyilkos az elmúlt négy év során - számolt be a közbiztonsági minisztérium közlése alapján a Hszinhua hírügynökség vasárnap.

Erzsébet01

Az uralkodó képmásával díszített tízfontos bankjegyek kibocsátásával ünnepli II. Erzsébet királynő trónra lépésének hatvanadik évfordulóját a Royal Bank of Scotland (RBS).

csiksomlyo"Pünkösd azt üzeni, a mi népünk is kiválasztott nép, van helyünk a nap alatt" - hangsúlyozta csíksomlyói prédikációjában Tempfli Imre, a szentmise szónoka.

Nagyvilág - 2012.05.26

szodavizSzesztilalommal ünnepli meg egy szibériai falu a 100. évfordulóját annak, hogy Oroszország része lett.

zsidok elhurcolásaBocsánatot kért a náci orvosok bűniért a német orvosi kamara (Bundesärztekammer).

gyógyszerÖsszesen 254 gyógyszeripari vállalat állított elő hamis, egészségre ártalmas, krómot tartalmazó kapszulákat - közölte az állami élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet egy hónapos vizsgálata eredményeként pénteken.

TűzA Maros megyei Balavásár közelében pénteken délelőtt kigyulladt egy magyarországi zarándokokat szállító autóbusz, az első hírek szerint a tűznek nincsenek sérültjei.

washingtonA romák társadalmi diszkriminációját és kirekesztését, valamint az erőszakos jobboldali szélsőségességet jelölte meg Magyarországon a legfőbb emberi jogi problémaként az amerikai külügyminisztérium a csütörtökön nyilvánosságra hozott, csaknem 200 országra kiterjedő, 2011-es országjelentések az emberi jogi gyakorlatról című felmérésében.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite