2020. január 23., csütörtök - Zelma
Keresés a tartalomban

Erzsébet01

Az uralkodó képmásával díszített tízfontos bankjegyek kibocsátásával ünnepli II. Erzsébet királynő trónra lépésének hatvanadik évfordulóját a Royal Bank of Scotland (RBS).

csiksomlyo"Pünkösd azt üzeni, a mi népünk is kiválasztott nép, van helyünk a nap alatt" - hangsúlyozta csíksomlyói prédikációjában Tempfli Imre, a szentmise szónoka.

Nagyvilág - 2012.05.26

szodavizSzesztilalommal ünnepli meg egy szibériai falu a 100. évfordulóját annak, hogy Oroszország része lett.

zsidok elhurcolásaBocsánatot kért a náci orvosok bűniért a német orvosi kamara (Bundesärztekammer).

gyógyszerÖsszesen 254 gyógyszeripari vállalat állított elő hamis, egészségre ártalmas, krómot tartalmazó kapszulákat - közölte az állami élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet egy hónapos vizsgálata eredményeként pénteken.

TűzA Maros megyei Balavásár közelében pénteken délelőtt kigyulladt egy magyarországi zarándokokat szállító autóbusz, az első hírek szerint a tűznek nincsenek sérültjei.

washingtonA romák társadalmi diszkriminációját és kirekesztését, valamint az erőszakos jobboldali szélsőségességet jelölte meg Magyarországon a legfőbb emberi jogi problémaként az amerikai külügyminisztérium a csütörtökön nyilvánosságra hozott, csaknem 200 országra kiterjedő, 2011-es országjelentések az emberi jogi gyakorlatról című felmérésében.

bíróság

Többéves börtönbüntetésre ítélte az osztrák Hypo Alpe Adria Bank volt vezetőjét és három másik vádlottat csütörtökön egy osztrák bíróság hűtlen kezelés miatt egy nagy sajtóérdeklődést kiváltó perben.

Nagyvilág - 2012.05.24

autópályaHorvátország a nyári üdülési szezon kezdetére júniusban 15 százalékkal megemeli az autópálya díjakat.

Nagyvilág - 2012.05.24

Erzsébet01Harsonasor-rekord született Nagy-Britanniában: 91 zenész fújta egyszerre a "nótáját" egymás mellett fegyelmezett sorban állva.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite