2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

TűzA Maros megyei Balavásár közelében pénteken délelőtt kigyulladt egy magyarországi zarándokokat szállító autóbusz, az első hírek szerint a tűznek nincsenek sérültjei.

washingtonA romák társadalmi diszkriminációját és kirekesztését, valamint az erőszakos jobboldali szélsőségességet jelölte meg Magyarországon a legfőbb emberi jogi problémaként az amerikai külügyminisztérium a csütörtökön nyilvánosságra hozott, csaknem 200 országra kiterjedő, 2011-es országjelentések az emberi jogi gyakorlatról című felmérésében.

bíróság

Többéves börtönbüntetésre ítélte az osztrák Hypo Alpe Adria Bank volt vezetőjét és három másik vádlottat csütörtökön egy osztrák bíróság hűtlen kezelés miatt egy nagy sajtóérdeklődést kiváltó perben.

Nagyvilág - 2012.05.24

autópályaHorvátország a nyári üdülési szezon kezdetére júniusban 15 százalékkal megemeli az autópálya díjakat.

Nagyvilág - 2012.05.24

Erzsébet01Harsonasor-rekord született Nagy-Britanniában: 91 zenész fújta egyszerre a "nótáját" egymás mellett fegyelmezett sorban állva.

Nagyvilág - 2012.05.24

ellenorzesegy

Csaknem 150 tonna étolajat próbálnak visszahívatni a délnyugat-kínai hatóságok Jünnan (Yunnan) tartományban. Tíz tonnát azért, mert erős a gyanú, hogy előállításához állati hulladék zsiradékát használták - derül ki a China Daily című lap csütörtöki számából.

Nagyvilág - 2012.05.23

navEgy-egy százalékponttal - 15 százalékra és 21 százalékra - emelkedik január elsejétől az áfa két kulcsa Csehországban - döntött a cseh kormány, amely szerdai ülésén elfogadta a pénzügyminisztérium által előterjesztett újabb reformcsomagot.

Nagyvilág - 2012.05.23

napsütés

Az őszies hűvös időt néhány óra alatt felváltotta a megszokott napsütéses nyári meleg a francia Riviérián, és a 65. cannes-i fesztivál is visszatért a megszokott kerékvágásba: a díszbemutatók után hajnalig tartó bulizásoktól hangosak a tengerparti szórakozóhelyek, az alkalmi esernyőárusok pedig visszavedlettek a fesztiválozókat széles pareokendő- és napszemüveg-kínálattal üldöző bazárosokká.

Nagyvilág - 2012.05.23

nenikekSzáztizenkét éves Románia legidősebb lakosa, egy nő, aki a dél-kelet-romániai Tulcea városban él.

secretserviceAz áprilisi kolumbiai prostituáltbotrány, amelyben a Secret Service több embere is érintett volt, nem jelentett biztonsági kockázatot és az eset nem jellemző az amerikai elnök biztonságáért felelős szolgálat működésére - hangzott a Secret Service első emberének a szenátus belügyi bizottságához szerdán írásban beterjesztett tanúvallomása.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite