2019. október 23., szerda - Gyöngyi
Keresés a tartalomban

bukarest

Elbocsátanák állásukból azokat a közalkalmazottakat Romániában, akik nem tudnak, vagy nem akarnak beszélni románul - egyebek mellett erről rendelkezik a munka törvénykönyvének módosítása, amelyet hétfőn fogadott el a román szenátus.

rendorsegegyTizenegy személy vesztette életét hétfőn egy buszbalesetben Himara albán város közelében.

Fitch RatingsA szerbiai parlamenti és elnökválasztások növelték a bizonytalanságot azzal kapcsolatban, hogy Szerbia milyen gazdaságpolitikai irányt vesz, és milyen viszonyt ápol majd a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) - közölte hétfői londoni helyzetértékelésében a Fitch Ratings.

szerbiaVizsgálja a rendőrség, hogy történtek-e szabálytalanságok a szerbiai elnökválasztás és a tartományi képviselőválasztás második fordulójában Szabadka Makkhetes városrészében vasárnap.

rendorsegegy

A hat iskolabusz egy atlantai vidámparkba tartott, amikor megtörtént a baleset. 65 embert szállítottak korházba, köztük az egyik buszvezetőt, aki súlyos állapotban van, adta hírül a CNN.

Nagyvilág - 2012.05.20

foldrenges001Egy 5,1 fokos utórengés rázta meg az északkelet Olaszországi régiót.

földrengés015,9-es erősségű földrengés rázta meg Olaszország északi felét.

 

timosenkoJulija Timosenko volt ukrán kormányfő támogatja az Európai Unió (EU) kemény politikáját Kijevvel szemben - idézte Jacek Protasiewiczet, az Európai Parlament (EP) alelnökét a lengyel közszolgálati rádió online kiadása.

fegyverarzenal

Viktor But, a "halál kufáraként" elhíresült orosz fegyverkereskedő nem akar bűnözőként visszatérni Oroszországba - derül ki a Komszomolszkaja Pravda című orosz napilapnak adott nyilatkozatából.

Pisztoly

Agyonlőtte volt élettársát és annak nővérét, majd önmagával is végzett egy férfi a nyílt utcán Romániában, az Arad megyei Pécskán szombaton.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite