2018. november 13., kedd - Szilvia
Keresés a tartalomban

internetegy

Mintegy 16 milliárdos bevételre számít a Facebook a cég részvényeinek pénteki piacra dobásától, ami minden idők legnagyobbika lesz az internetes cégek elsődleges kibocsátásai közül.

Benzin

Üzemanyagválság lehet Oroszországban a legnagyobb kőolajcégek szerint - adta hírül csütörtökön a Vedomosztyi orosz napilap.

halál

Akasztás miatti fulladás okozta ifjabb Robert F. Kennedy feleségének, Mary Kennedynek a halálát - közölte csütörtökön a halottkém.

postarom

Igazgatói és különböző egyéb vezetői tisztségeket betöltő mintegy ezer személy elbocsátására készül a román posta, amelyet a fizetésképtelenség veszélye fenyeget - jelentették be csütörtökön Bukarestben.

David CameronSzéteshet az euróövezet, ha a tagállamok és a valutauniós hatóságok nem tesznek megfelelő lépéseket ennek elkerülésére - mondta csütörtökön a brit miniszterelnök, aki szerint az euróövezeti országok számára elkerülhetetlen a költségvetési integráció valamilyen formája.

Mario MontiKét olasz napilapnak írt levélben halálos merénylettel fenyegette meg Mario Monti miniszterelnököt a tavaly december óta ismételt terrorista akciókról ismert anarchista csoport.

Nagyvilág - 2012.05.16

medve

A Hargita megyei önkormányzat tíz villanypásztor felszereléséhez nyújt támogatást olyan településeken, amelyeken tetemes az erdőkről belátogató medvék és vaddisznók okozta kár - tudatta az MTI-vel az önkormányzat.

Kolozsvár

Nyirő József nem volt sem románellenes, sem antiszemita - jelentette ki szerdán Füzes Oszkár, Magyarország bukaresti nagykövete Marosvásárhelyen, amikor román újságírók azt firtatták, nem árnyékolja-e be a magyar-román kapcsolatokat az emigrációban elhunyt erdélyi író közelgő székelyudvarhelyi újratemetése.

bukarest

Romániában júniustól 8 százalékkal nőnek a bérek a közszférában, de az átlagon felüli nyugdíjak is enyhén emelkednek - döntötte el szerdán a bukaresti kormány.

torta

Századik születésnapját ünnepelte szerdán Tamás Ilonka, Szlovákia alighanem legidősebb magyar pedagógusa, akit a szlovák állampolgársági törvény alapján azt követően fosztottak meg szlovák állampolgárságától, hogy többedmagával együtt nyilvánosan felvállalta, hogy megkapta a magyar állampolgárságot.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite