2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

temető

Ismét gyász miatt sereglik egybe szombaton az Egyesült Államok leghíresebb és egyik legbefolyásosabb politikus dinasztiája, a Kennedy klán: ekkor temetik el ugyanis Mary Richardson Kennedyt, aki felakasztotta magát a New York állambeli Bedfordban lévő családi kúriában, és három nappal ezelőtt találtak rá.

robbanasegy

A washingtoni kormány attól tart, hogy a következő nagy terrorista merénylet kiberakció, informatikai rendszerek elleni támadás lehet - fejtette ki Janet Napolitano amerikai belbiztonsági miniszter

hamburger

Volt-e már módja megkóstolni az amerikai gyorsételeket? - kérdezte meg az őt a Fehér Házban pénteken először felkereső Francois Hollande francia elnöktől a vendéglátó, Barack Obama.

bukarest

Románia nem akarja az országban élő magyarokat megfosztani a parlamenti képviselettől - szögezte le pénteken Crin Antonescu, a kormányzó szociálliberális szövetség (USL) társelnöke és államfőjelöltje, akit a Mediafax hírügynökség idéz.

Olli RehnAz Európai Bizottság nem dolgozik olyan forgatókönyvön, amely az eurózónából való görög távozás esetére szól - szögezte le Olli Rehn, az uniós javaslattevő-végrehajtó testület alelnöke pénteken, reagálva Karel De Gucht kereskedelmi EU-biztos erről szóló nyilatkozatára.

Fitch RatingsLeminősítette csütörtökön Görögországot a Fitch Ratings, közölve egyben, hogy nem látja garantáltnak a görög eurótagság fenntarthatóságát.

reptér01

Az utasok által elveszített és nem reklamált tárgyakat bocsátotta árverésre a Malpensa milánói nemzetközi repülőtér. A talált tárgyak között utazáshoz gyakran használt eszközök és rendkívüli poggyászok is szerepeltek

internetegy

Mintegy 16 milliárdos bevételre számít a Facebook a cég részvényeinek pénteki piacra dobásától, ami minden idők legnagyobbika lesz az internetes cégek elsődleges kibocsátásai közül.

Benzin

Üzemanyagválság lehet Oroszországban a legnagyobb kőolajcégek szerint - adta hírül csütörtökön a Vedomosztyi orosz napilap.

halál

Akasztás miatti fulladás okozta ifjabb Robert F. Kennedy feleségének, Mary Kennedynek a halálát - közölte csütörtökön a halottkém.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite