2020. január 29., szerda - Adél
Keresés a tartalomban

könyv

Dávid király idejéből származó szentélyeket tártak fel Izraelben, Jeruzsálemtől 30 kilométerre délnyugatra, az Elah-völgyben.

Barack ObamaBarack Obama amerikai elnök személyes hangvételű interjút adott az amerikai ABC televíziónak, melyben támogatásáról biztosította a melegházasságokat. Ő az első hivatalban lévő elnök, aki ilyen nyilatkozatot tett.

Angela Merkel001A német kancellár szerint a nemzetközi erők afganisztáni küldetését közösen kell befejezni.

GörögországSzerdán a Radikális Baloldali Szövetség is visszaadta kormányalakítási megbízását, így egyre valószínűbb az új választások kiírása Görögországban. Most a PASZOK vezetője, Evangelosz Venizelosz próbálkozhat, képes-e kormányzó többséget kialakítani.

pénz001Lelkesen reagáltak az olaszok a Monti-kormány kezdeményezésére, amellyel arra szólították fel a lakosságot, hogy írják meg javaslataikat arról, hogy hol lehetne még spórolni, hol tapasztalnak pazarlást, túlzott költekezést vagy esetleg szabálytalanságot a közpénzek felhasználásában.

Nagyvilág - 2012.05.09

timosenkoBörtönéből kórházba szállították szerda reggel Julija Timosenko volt ukrán miniszterelnököt - jelentette az UNIAN ukrán hírügynökség.

alkaidaAz amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) és külföldi partnerszervezetei egy újabb, az Egyesült Államokba tartó repülőgép elleni merényletkísérletet akadályoztak meg Oszama bin Laden megölésének évfordulóján - közölte hétfőn az amerikai sajtó, amit később az amerikai belbiztonsági minisztérium is megerősített.

putyinÍgéretének megfelelően Dmitrij Medvegyev eddigi elnököt jelölte kormányfőnek hétfőn a harmadik államfői mandátumát megkezdő Vlagyimir Putyin.

jogA philadelphiai szövetségi bíróságon hétfőn megkezdődik az a kártérítési per, amelyet a városban 2010. július 7-én bekövetkezett vízi baleset két magyar áldozatának hozzátartozói indítottak a felelősök ellen.

Francois HollandeFrancois Hollande nyerte meg a francia elnökválasztás vasárnapi második fordulóját. A francia televíziók által közzétett első becslések szerint a szocialista jelöltet a szavazatok 51,9-53,3 százalékával választották elnökké a franciák. A konzervatív Nicolas Sarkozy leköszönő államfő 46,7-48,1 százalékot ért el.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite