2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban

Hillary ClintonAz Egyesült Államokat mélyen aggasztja a bebörtönzött Julija Timosenko volt ukrán miniszterelnökkel szembeni bánásmód - közölte a kedden, Washingtonban kiadott közleményében Hillary Clinton amerikai külügyminiszter.

bombaA terroristák testébe rejtett robbanószerkezetektől, bomba implantátumoktól tartanak a légi járatokon az amerikai és uniós hatóságok az ABC News hétfői jelentése szerint.

medvegyevElőször vesz részt orosz államfő a szakszervezetek május elsejei felvonulásán, Moszkva központjában.

KolozsvárA Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) ellenzéki pártként, önállóan kíván politizálni a következőkben - jelentette ki a szövetség területi elnökeivel folytatott hétfői konzultáció után Kelemen Hunor elnök.

timosenkoVáclav Klaus cseh köztársasági elnök lemondta májusi ukrajnai látogatását, ezzel tiltakozva Julija Timosenko volt ukrán kormányfő fogva tartása ellen - értesült a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap.

KolozsvárAz Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) úgy véli, a román kormány bukásával a kormánykoalíció kisebbik tagja, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és az általa másfél évtizede gyakorolt hatalom-orientált politika is megbukott.

Rendőr autó002A Miniszterelnökség elsődleges információi szerint ismeretlen fegyveresek elraboltak két magyar állampolgárt Szíriában - közölte a miniszterelnök szóvivője szombaton az MTI-vel.

Nagyvilág - 2012.04.26

orbanbarosoAz üzleti körök lapja, a brit Financial Times, vezető osztrák, német és amerikai lapok, valamint a svájci Neue Zürcher Zeitung is foglalkoztak csütörtökön a magyar IMF-tárgyalások megkezdéséhez adott brüsszeli jóváhagyással.

KolozsvárA kolozsvári városi tanács egyhangúan megszavazta, hogy visszafizeti a magyarországi Nemzeti Erőforrás Minisztériumnak a Mátyás-szoborcsoport restaurálására kapott pénz el nem költött részét; a kolozsvári számítás szerint 18 940 euró jár vissza.

olajfolt2Súlyos olajszennyezés érte a szibériai Angara folyót, emiatt csütörtökön szükségállapotot hirdettek ki az irkutszki régióban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite