2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

Rendőr autó002Az utóbbi évekhez képest jóval békésebben telt el a munka ünnepe Berlinben és Hamburgban, de az idén is a rendőrök és szélsőbaloldali tüntetők közti összecsapásokkal fejeződtek be a május elsejei demonstrációk.

Barack Obama001Amerika célja nem az, hogy a saját képére formálja át Afganisztánt, hanem az, hogy legyőzze az al-Kaidát és megfossza a terrorszervezetet az újjászerveződés lehetőségétől - jelentette ki Barack Obama elnök az afganisztáni bagrami amerikai katonai bázisról, az egyesült államokbeli keleti parti kedd esti fő televíziós műsoridőben, élőben közvetített beszédében.

Hillary ClintonAz Egyesült Államokat mélyen aggasztja a bebörtönzött Julija Timosenko volt ukrán miniszterelnökkel szembeni bánásmód - közölte a kedden, Washingtonban kiadott közleményében Hillary Clinton amerikai külügyminiszter.

bombaA terroristák testébe rejtett robbanószerkezetektől, bomba implantátumoktól tartanak a légi járatokon az amerikai és uniós hatóságok az ABC News hétfői jelentése szerint.

medvegyevElőször vesz részt orosz államfő a szakszervezetek május elsejei felvonulásán, Moszkva központjában.

KolozsvárA Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) ellenzéki pártként, önállóan kíván politizálni a következőkben - jelentette ki a szövetség területi elnökeivel folytatott hétfői konzultáció után Kelemen Hunor elnök.

timosenkoVáclav Klaus cseh köztársasági elnök lemondta májusi ukrajnai látogatását, ezzel tiltakozva Julija Timosenko volt ukrán kormányfő fogva tartása ellen - értesült a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap.

KolozsvárAz Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) úgy véli, a román kormány bukásával a kormánykoalíció kisebbik tagja, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és az általa másfél évtizede gyakorolt hatalom-orientált politika is megbukott.

Rendőr autó002A Miniszterelnökség elsődleges információi szerint ismeretlen fegyveresek elraboltak két magyar állampolgárt Szíriában - közölte a miniszterelnök szóvivője szombaton az MTI-vel.

Nagyvilág - 2012.04.26

orbanbarosoAz üzleti körök lapja, a brit Financial Times, vezető osztrák, német és amerikai lapok, valamint a svájci Neue Zürcher Zeitung is foglalkoztak csütörtökön a magyar IMF-tárgyalások megkezdéséhez adott brüsszeli jóváhagyással.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite