2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

KolozsvárA kolozsvári városi tanács egyhangúan megszavazta, hogy visszafizeti a magyarországi Nemzeti Erőforrás Minisztériumnak a Mátyás-szoborcsoport restaurálására kapott pénz el nem költött részét; a kolozsvári számítás szerint 18 940 euró jár vissza.

olajfolt2Súlyos olajszennyezés érte a szibériai Angara folyót, emiatt csütörtökön szükségállapotot hirdettek ki az irkutszki régióban.

ujsag001A La Libre Belgique brüsszeli napilap, román és szlovák lapok, illetve a Frankfurter Allgemeine Zeitung német konzervatív lap Orbán Viktor brüsszeli tárgyalásairól, illetve utóbbi a tervezett új adókról is közölt beszámolót. A Nabucco projekttel foglalkozott a Die Presse konzervatív osztrák napilap, az osztrák Kurier és az orosz sajtó.

Mitt RomneyMitt Romney magabiztosan győzött mind az öt államban, ahol republikánusok kedden előválasztást tartottak és egyetlen talpon maradt komoly rivális híján újabb lépest tett az ellenzéki párt hivatalos elnökjelöltségének megszerzése felé.

ujsag001A Frankfurter Allgemeine Zeitung német konzervatív lap, a Die Presse konzervatív és a Der Standard liberális osztrák napilapok kommentárt közöltek kedden az EU és Magyarország viszonyáról, a Handelsblatt üzleti lap pedig az EU-IMF készenléti hitel ügyének alakulásáról írt elemzést internetes kiadásában, a New York Times a magyarországi bűnbakképzéssel foglalkozott.

Nagyvilág - 2012.04.24

FöldNegyedmillió évesnek találtak svájci tudósok egy alumíniumtömböt, amely egy romániai kőbányából került felszínre még 1973-ban.

Tőkés LászlóAz egykori román politikai rendőrséggel, a Securitatéval való együttműködése miatt lemondásra szólította fel Tőkés László a református egyház egyik esperesét, Nagy Sándort.

obamaAz Egyesült Államok alapvető nemzeti érdeke és erkölcsi felelőssége, hogy elejét vegye az atrocitásoknak és a népirtásnak, ezért a Fehér Ház struktúráján belül létrehozta az Atrocitások Megakadályozásának Bizottságát - jelentette be hétfőn a washingtoni Holokauszt Emlékmúzeumban Barack Obama amerikai elnök.

hatarsertokTörök és marokkói határsértőket fogtak el a román határrendőrök hétfőn a román-magyar határon

sarkozymerkelNyugtalanító a francia elnökválasztások első fordulójában elért szélsőjobboldali siker - mondta a német kormány helyettes szóvivője hétfőn.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite