2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

gayAz azonos neműek házasságának lehetővé tétele mellett álltak ki szombaton megjelent nyílt levelükben anglikán vallási méltóságok, akik szerint a kereszténységnek örömmel kell nyugtáznia, ha azonos nemű párok is a polgári házasság intézményét választják kapcsolatuk keretéül.

ujsag001A német konzervatív lap Magyar keljfeljancsi című írásában felveti: Orbán "nagy körültekintéssel" választotta ki Áder Jánost az államfői posztra. A lap szerint Ádertől nem várható olyan "kínos baklövés", mint elődjétől.

brevikSzerdán folytatták Oslóban Anders Behring Breivik kihallgatását az ügyészek. A férfi 2011 júliusában 77 embert gyilkolt meg. Az ügyészek most arra voltak kíváncsiak, hogyan került kapcsolatba Breivik a militáns nacionalistákkal.

Nagyvilág - 2012.04.17

XVI. Benedek pápaElektronikus levélben is el lehet küldeni a Vatikánba az egyházfőnek szóló jókívánságokat XVI. Benedek pápává választása hetedik évfordulója alkalmából - jelentette be a Vatikáni Rádió.

dohanyzasAz új jogszabály értelmében kizárólag logó nélküli, s az egészségügyi veszélyekre figyelmeztető képpel ellátott csomagolásban lehet dohányárut értékesíteni.

raketakMoszkva azt szorgalmazza, hogy közös rakétavédelmi rendszere legyen a NATO-val - nyilatkozta Alekszandr Grusko külügyminiszter-helyettes, Oroszország leendő NATO-nagykövete.

szeretkezesA moldovai kormánykoalíciót vezető Moldovai Liberális Demokrata Pártnak (LDPM) nem lehetnek tagjai nem hagyományos szexuális irányultságú emberek - közölte a párt parlamenti képviselője, Petr Vlah.

orvosokegyHozzájárulásuk nélkül és tudtukon kívül sterilizálnak nőket Üzbegisztánban - írja a BBC oknyomozó riportere a brit közszolgálati adó orosz nyelvű szolgálatának a honlapján.

XVI. Benedek pápaSzűk körben, a Vatikánban ünnepli hétfőn 85. születésnapját XVI. Benedek, aki az utóbbi évszázad legidősebb egyházfője lett.

titanicAz Atlanti-óceán északi vizein, a Titanic hajótörésének helyszínén emlékeztek meg vasárnap minden idők leghírhedtebb tengeri szerencsétlenségének századik évfordulóján a másfélezernél több áldozatról, és Nagy-Britanniában is emlékező rendezvényeket tartottak.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite