2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

ujsag001Eckart von Klaeden német államminiszter szerint a sajtó tudatos félreértésekkel le akarja járatni a magyar kormányt.

voks2Alig két éven belül másodszor választanak államfőt vasárnap Németországban: várhatóan Joachim Gauck evangélikus lelkész, keletnémet polgárjogi harcos lesz az ország új szövetségi elnöke.

marcius15_10Egy kormánypárti és egy ellenzéki román politikus is reagált a pénteki bukaresti sajtóban Orbán Viktor üzenetére, amelyet a miniszterelnök a nemzeti ünnep alkalmából intézett a határon kívül élő magyarokhoz.

svajcibaleset002A 11 és 12 év közötti iskolásokkal a belga kormány különgépe szállt le a Brüsszel melletti Melsbroek repülőtéren csütörtök éjszaka, és nem sokkal éjfél után a gyermekeket szüleikkel együtt, rendőrségi felvezetéssel több gépkocsiból álló konvoj szállította el a légikikötőből. Kegyeleti okokból a sajtó munkatársainak nem álltak a rendelkezésére

Robert FicoHivatalosan is kormányalakítással bízta meg csütörtökön Ivan Gasparovic szlovák államfő Robert Ficót, az előre hozott parlamenti választások győztes pártjának, az Irány - Szociáldemokráciának (Smer-SD) az elnökét.

Nagyvilág - 2012.03.14

svajcibalesetSúlyos buszbaleset történt kedd este Svájc déli részén, Wallis (Valais) kantonban; a szerencsétlenségben 28 ember meghalt. Az áldozatok közül 22 gyerek. Huszonnégy gyerek megsérült a balesetben.

EuróövezetAz előre tervezettnél jóval hosszabb vitát folytattak az európai uniós tagországok pénzügyminiszterei hétfőn a Magyarország ellen túlzott államháztartási hiány miatt folyó eljárás keretében.

Európai ParlamentMegkezdődött kedd délelőtt az európai uniós tagországok pénzügyminisztereinek találkozója Brüsszelben, az ülés napirendjén szerepel az a javaslat is, hogy az EU részlegesen függessze fel a Magyarországnak járó jövő évi kohéziós keret felhasználhatóságát.

Európai BizottságAz uniós pénzügyminiszterek keddi ülésükön várhatóan megszavazzák a Magyarországnak járó kohéziós alap 2013. január 1-jén életbe lépő kötelezettségvállalásának átmeneti felfüggesztését - értesült a Reuters hírügynökség uniós forrásokból.

Robert FicoElsöprő győzelmet aratott a Robert Fico vezette Irány - Szociáldemokrácia (Smer-SD) párt a hét végi szlovákiai előrehozott parlamenti választásokon a szavazatok 94,84 százalékos összesítése alapján.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite