2020. január 22., szerda - Vince
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2012.02.17

Christian WulffChristian Wulff német szövetségi elnök bejelentette: nem áll mögötte akkora támogatás, hogy továbbra is vállalja a szövetségi elnöki posztot, ezért lemond. Az államfő körül két hónapja sokasodnak a kínos ügyek, magánkölcsönétől kezdve az ingyenes nyaralásokig.

Nagyvilág - 2012.02.16

putyinÓriási siker az a Vlagyimir Putyinról készült, a Youtube videomegosztó portálra minap feltöltött meghamisított videó, amely az orosz kormányfőt a vádlottak padján, rács mögött ábrázolja.

Nagyvilág - 2012.02.16

Európai ParlamentA közelmúltbeli magyarországi politikai fejleményekről szóló, négypárti állásfoglalás-tervezetet szavazott meg csütörtökön Strasbourgban az Európai Parlament (EP) plenáris ülése.

Görög tüntetés"Keményvonalas" euróövezeti kormányilletékesek az újabb görög segélycsomag helyett most már inkább hagynák csődbe menni Görögországot - írta szerdán a Financial Times.

Barack Obama001A deficitcsökkentés helyett a megindult gazdasági növekedés serkentésével, az infrastrukturális és az oktatási kiadások emelésével és a leggazdagabbak fokozottabb adóztatásával számol Barack Obama amerikai elnök hétfőn előterjesztett, a 2013-as pénzügyi évre szóló költségvetési javaslata.

ujsag001Az osztrák Die Presse Navracsics Tibor és Neelie Kroes múlt heti vitáját eleveníti fel, míg a Kurier az EP szocialista frakcióvezetőjével készített interjút közölt. A Gazeta Wyborcza lengyel napilap a kínai befektetőkért folytatott magyar-lengyel versengésről cikkezett.

Christian WulffÉvi 199 ezer euró (mintegy 60 millió forint) ellátmánytól esne el a német szövetségi elnök, ha lemondásra kényszerülne vitatott lakásvásárlási hitele és üzletember barátaitól elfogadott különböző szívességek következtében - írta hétfőn a Die Welt.

Európai ParlamentAz Európai Parlament (EP) liberális frakciójának kezdeményezésére az EP polgári szabadságjogokkal, igazságügyi és belügyi kérdésekkel foglalkozó szakbizottsága (LIBE) nyilvános meghallgatást tart ma Brüsszelben a magyarországi helyzetről, az új magyar alkotmányhoz kapcsolódó sarkalatos törvényekről.

II. ErzsébetKülönösebb felhajtás nélkül ünnepelte uralkodója trónra lépésének hatvanadik évfordulóját hétfőn Nagy-Britannia népe, és maga az ünnepelt is, aki gyémántjubileumát gyermekek körében töltötte.

Nagyvilág - 2012.02.06

Emil BocA kormány hétfő reggeli ülésén bejelentette kabinetje lemondását Emil Boc, Románia miniszterelnöke. Románia stabil, és megúszta az összeomlást - mondta Emil Boc hétfő délelőtti sajtótájékoztatóján, majd lemondott. A kormány azért távozik a miniszterelnök indoklása szerint, hogy "csökkentse a politikai és társadalmi feszültséget."

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite