2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

Európai BizottságA Magyarország által igényelt pénzügyi támogatásról folytatandó tárgyalásokkal kapcsolatban az Európai Bizottság továbbra is kulcsfontosságúnak tekinti a magyar jegybank függetlenségének biztosítását - hangsúlyozta az uniós végrehajtó intézmény szerdai sajtótájékoztatóján Pia Ahrenkilde Hansen, José Manuel Barroso bizottsági elnök szóvivője.

obamaBárki, aki azt mondja, hogy Amerika hanyatlóban van, vagy hogy a befolyása szertefoszlott, az nem tudja, hogy mit beszél - jelentette ki kedden este a kongresszus két háza előtt az unió helyzetéről elmondott éves beszédében Barack Obama amerikai elnök.

dem0121Vizsgálati fogságba helyezné a szombati budapesti, Orbán Viktort támogató felvonulás szlovákiai résztvevőit Andrej Danko, az ellenzéki Szlovák Nemzeti Párt (SNS) alelnöke.

IránAz Irán elleni szankciós intézkedések erőteljes megszigorítása várható az EU-országok külügyminisztereinek hétfői brüsszeli tanácskozásától - jelezték előzetesen uniós források.

Newt GingrichNewt Gingrich volt képviselőházi elnök nyerte meg a Republikánus Párt szombati dél-karolinai előválasztását, a leadott voksok harmadának összesítése alapján, a szavazatok 41 százalékával.

ukrán-magyar kapcsolatokA kárpátaljai magyarság politikai törekvéseivel és ennek fényében az ukrán-magyar viszonnyal foglalkozó írást közölt szombaton megjelent számában a Zerkalo Nyegyeli című ukrán hetilap.

ujsag001Vezető európai lapok pénteken újabb kommenteket közöltek az Európai Parlamentben Magyarországról rendezett vitával kapcsolatban.

IránIrán elleni olajembargóról, valamint az iráni központi bank elleni korlátozó intézkedésekről döntenek a jövő hétfőn Brüsszelben tartandó tanácskozásukon az EU-országok külügyminiszterei - közölte csütörtökön egy, név nélkül nyilatkozó uniós diplomata.

Mercedes BressoA magyarországi helyi demokrácia helyzete miatti súlyos aggodalmának adott hangot Mercedes Bresso, az EU mellett működő Régiók Bizottságának elnöke.

Nagyvilág - 2012.01.19

bíróságMásodfokon is halálra ítélt egy 31 éves üzletasszonyt egy kínai bíróság, miután bűnösnek találta több száz millió jüan értékű csalásban - adta hírül a kínai média csütörtökön.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite