2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

Óceánjáró baleseteA Külügyminisztérium közölte, megtalálták és azonosították az olasz hajóbalesetben eltűnt magyar férfi holttestét. Egy magyart még mindig keresnek.

Óceánjáró baleseteMegtalálták a pénteki olaszországi hajóbalesetben eltűnt magyar férfi holttestét - közölte Tóth József, a Külügyminisztérium sajtófőosztályának vezetője szerdán az MTI-vel.

ov0118Plenáris vitát tart az Európai Parlament a "magyarországi közelmúltbeli politikai fejleményekről", Orbán Viktor miniszterelnök részvételével. Orbán a jegybanktörvény körüli keddi vita során kompromisszumkésznek mutatta magát.

Etiópiai merényletAz Interpol etiópiai irodájának hivatalos bejelentése szerint két magyar áldozata van a keddi terrortámadásnak - közölte a miniszterelnök szóvivője szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Costa Concordia óceánjáró hajóAz eltűnt személyek listáján szereplő magyar hegedűművész rokonait ma délelőtt fogadták a toszkán Santo Stefano kikötőjében az olasz polgári védelem emberei.

etiopiaEllentétes információkat kaptak a magyar szervek az etiópiai terrortámadások magyar áldozatainak számáról, míg a kormány diplomáciai forrásai két halottról tudnak, addig a Terrorelhárítási Központ forrásai és a Külügyminisztérium etiópiai partnerei egy magyarról adtak információt - közölte a miniszterelnök szóvivője szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Európai ParlamentTöbb ponton kifogásolta a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvényt az Európai Bizottság, amelynek megállapítása szerint a jogszabály sérti az Európai Unió működéséről szóló szerződés(EUMSZ) egyes pontjait.

Martin Schulz001Martin Schulz, az Európai Parlament új elnöke harcias beszéddel mutatkozott be. Azt mondta: nem lesz kényelmes elnök.

Angela Merkel001Angela Merkel német kancellár helyesnek tartja, hogy az Európai Bizottság (EB) megvizsgálja a magyarországi jogalkotást az európai elveknek való megfelelőség szempontjából, és ennek során kitér az új alkotmányra, valamint a jegybanki függetlenség kérdésére.

Costa Concordia óceánjáró hajóA kapitány felhatalmazás nélkül módosította az olaszországi Giglio szigeténél sziklára futott óceánjáró útvonalát Pier Luigi Foschi, a Costa Crociere hajózási társaság elnök-vezérigazgatója szerint, aki a balesetről tartott genovai sajtótájékoztatón többször is jelét adta megrendültségének.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite