2021. március 2., kedd - Lujza
Keresés a tartalomban

Fellegi Tamás01Fellegi Tamás, a Magyarország és a nemzetközi pénzügyi szervezetek közötti tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter megbeszéléseket kezdett hétfőn Washingtonban a Nemzetközi Valutaalapnál (IMF) - tájékoztatta az MTI-t a washingtoni magyar nagykövetség.

orban_barrosoA Financial Times, a Financial Times Deutschland (FTD), az El País és lengyel lapok a gazdasági helyzetről közöltek értékelő írásokat.

ujságA Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung című, vasárnap megjelenő német konzervatív lap magyar gazdasági helyzetről írt, a lap tárcarovatában pedig Zilahy Péter magyar írótól közölt cikket, a Die Welt am Sonntag című német konzervatív lap pedig az euróövezeti államadósság-válság alakulását taglalva foglalkozott a magyarországi gazdasági helyzettel vasárnapi számában.

Christine LagardeA főigazgató nem elégedett Magyarországgal. A tárgyalások újraindításáról pedig a miniszterrel való találkozó után dönt.

ujsag001A The Independent és a Financial Times közölt írásokat a brit lapok közül szombaton a magyar belpolitikáról.

moszkva_Az ortodox karácsonyt, a keleti kereszténység egyik legnagyobb ünnepét szokatlan melegben, plusz öt fokban ünneplik a moszkvaiak.

Martonyi JánosA magyar kormány kész mindent megvitatni az Európai Unióval és a Nemzetközi Valutaalappal - erősítette meg Martonyi János külügyminiszter a Le Figaró című francia lapnak, ugyanakkor visszautasított minden vádat, amely szerint a kormány lépései korlátoznák a demokráciát Magyarországon.

EuróövezetAz Európai Bizottság továbbra is "még e hét vége előttre" ígéri annak az elemzésnek az elvégzését, amelynek során a nemrégiben elfogadott magyar törvényeket vetik össze az EU jogi előírásaival - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a testület sajtószolgálata.

Nagyvilág - 2012.01.05

Olivier BaillyOrbán meg van győződve, hogy a végén fizetni fogunk. Azonban, ha a pénzét akarja, meg kell változtatnia a jegybanktörvényt - idézi a Wall Street Journal csütörtökön megjelent cikkében az Európai Bizottság szóvivőjét.

Európai ParlamentAz Európai Parlament (EP) szocialista frakciója - csütörtöki közleményében - határozott uniós cselekvést sürgetett Magyarország ügyében, és megfontolásra javasolta a magyar kormány elleni szankciók elrendelését.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite