2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

Christine LagardeA főigazgató nem elégedett Magyarországgal. A tárgyalások újraindításáról pedig a miniszterrel való találkozó után dönt.

ujsag001A The Independent és a Financial Times közölt írásokat a brit lapok közül szombaton a magyar belpolitikáról.

moszkva_Az ortodox karácsonyt, a keleti kereszténység egyik legnagyobb ünnepét szokatlan melegben, plusz öt fokban ünneplik a moszkvaiak.

Martonyi JánosA magyar kormány kész mindent megvitatni az Európai Unióval és a Nemzetközi Valutaalappal - erősítette meg Martonyi János külügyminiszter a Le Figaró című francia lapnak, ugyanakkor visszautasított minden vádat, amely szerint a kormány lépései korlátoznák a demokráciát Magyarországon.

EuróövezetAz Európai Bizottság továbbra is "még e hét vége előttre" ígéri annak az elemzésnek az elvégzését, amelynek során a nemrégiben elfogadott magyar törvényeket vetik össze az EU jogi előírásaival - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a testület sajtószolgálata.

Nagyvilág - 2012.01.05

Olivier BaillyOrbán meg van győződve, hogy a végén fizetni fogunk. Azonban, ha a pénzét akarja, meg kell változtatnia a jegybanktörvényt - idézi a Wall Street Journal csütörtökön megjelent cikkében az Európai Bizottság szóvivőjét.

Európai ParlamentAz Európai Parlament (EP) szocialista frakciója - csütörtöki közleményében - határozott uniós cselekvést sürgetett Magyarország ügyében, és megfontolásra javasolta a magyar kormány elleni szankciók elrendelését.

unioAz Európai Bizottság felszólította szerdán a magyar kormányt, hogy ugyanolyan gyorsan és hatékonyan biztosítsa a médiatörvénnyel kapcsolatos alkotmánybírósági döntés tiszteletben tartását, mint ahogyan tavaly az uniós javaslattevő-végrehajtó testületnek az EU-joggal kapcsolatban tett felvetéseire reagált.

imfkettoAz IMF/EU-egyezség elmaradása esetén 340 forintig is drágulhat euró és a magyar gazdaság már az idén mély recesszióba süllyedhet - vélekedtek szerdai londoni helyzetértékelésükben felzárkózó piaci közgazdászok, akik szerint éppen ezért továbbra is valószínű a megállapodás a Nemzetközi Valutaalappal és az unióval.

Európai ParlamentAz Európai Parlament zöld frakciója kezdeményezi, hogy az EU indítson eljárást Magyarország ellen az európai unió alapvető értékeinek megsértése miatt - közölte szerdán Bécsben a Zöldek/Európai Szabad Szövetség külpolitikai szóvivője.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite