2020. január 18., szombat - Piroska
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2012.01.04

dartvaderr Elhunyt Bob Anderson olimpikon vívómester, aki egyebek mellett Darth Vader dublőreként vált ismertté.

MunkanélküliNémetországban történelmi mélypontra süllyedt a munkanélküliség 2011-ben az országos munkaügyi ügynökség kedden megjelent adatai szerint, az év egészét tekintve átlagosan 2,976 millió volt a munkanélküliek száma, ami a legalacsonyabb érték Németország újraegyesítése óta.

Nagyvilág - 2011.12.31

ausztrália új évA Csendes-óceán térségének számos országában és Ausztráliában már elbúcsúztatták az óévet. Az újévet legelőször a Szamoa-szigetek és az Új-Zélandhoz tartozó Tokelau lakossága köszöntötte.

The TimesOrbán Viktorról és a Fidesz-frakcióról közöl értékelő írásokat a londoni The Times, illetve a The Economist. Német és olasz lapok szintén foglalkoztak Magyarországgal.

Nagyvilág - 2011.12.30

BarrosóJosé Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke válaszolt az Orbán Viktor magyar miniszterelnöktől kapott levélre - közölte pénteken az MTI-vel Joe Hennon, az uniós javaslattevő-végrehajtó intézmény ügyeletes szóvivője.

Nagyvilág - 2011.12.29

Kim Dzsong IlMásodik napja tart Kim Dzsing Il temetése Észak-Koreában. Az állami televízió felvételei alapján hatalmas tömeg, és alakzatban felsorakozott katonák búcsúztatják a „Kedves Vezetőt" Phenjan főterén.

egohazon Guinness-rekordot ért David és Janean Richardsnak az ausztráliai Forrest Actben lévő otthonuk karácsonyi díszekbe öltöztetése: 331 038 égőt használtak fel házuk ünnepi külső megvilágításához.

Nagyvilág - 2011.12.20

repter A Cseremsanka regionális repülőtér irányítótornya kapott lángra, a szibériai Krasznojarszktól mintegy 23 km-re. A repülőtér utasforgalmi épülete porig égett, a tűz kitörésekor azonban nem tartózkodtak utasok a terminálban.

orban_barrosoMegerősítette az Európai Bizottság kedden, hogy José Manuel Durao Barroso elnök levelet intézett Orbán Viktor miniszterelnökhöz.

Nagyvilág - 2011.12.20

bazilika Kővel esett neki a Santa Maria Maggiore bazilika bronzkapujának hétfő hajnalban egy román hajléktalan, aki nem tudta megmagyarázni tettét az őt súlyos műemlékrongálásért letartóztató rendőröknek.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite