2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2011.12.20

repter A Cseremsanka regionális repülőtér irányítótornya kapott lángra, a szibériai Krasznojarszktól mintegy 23 km-re. A repülőtér utasforgalmi épülete porig égett, a tűz kitörésekor azonban nem tartózkodtak utasok a terminálban.

orban_barrosoMegerősítette az Európai Bizottság kedden, hogy José Manuel Durao Barroso elnök levelet intézett Orbán Viktor miniszterelnökhöz.

Nagyvilág - 2011.12.20

bazilika Kővel esett neki a Santa Maria Maggiore bazilika bronzkapujának hétfő hajnalban egy román hajléktalan, aki nem tudta megmagyarázni tettét az őt súlyos műemlékrongálásért letartóztató rendőröknek.

kimdzsongegy Hatvankilenc éves korában elhunyt Kim Dzsong Il, a sztálinista Észak-Korea első embere. A halálhírt az észak-koreai állami tv jelentette hétfőn.

Nagyvilág - 2011.12.19

nouriel Európában recesszió, az Egyesült Államokban vérszegény növekedés, Kínában és a feltörekvő országok többségében a fejlődés lassulása várható 2012-ben, a politikai lehetőségek a válság kezelésre pedig lassan elfogynak - írta a Handelsblatt hétfői számában Nouriel Roubini.

Nagyvilág - 2011.12.18

jégkorongPáratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai is a magyar himnuszt énekelték.

Die Welt am SonntagA Die Welt am Sonntag című vasárnap megjelenő konzervatív német lap a kelet-európai gazdaságról közölt elemzést, amelyben részletesen kitért a magyarországi gazdasági helyzetre, míg a Kurier című osztrák újság a Magyarországon jelen lévő osztrák vállalatok befektetői hangulatáról közölt cikket.

Nagyvilág - 2011.12.18

Václav HavelHetvenöt éves korában vasárnap reggel elhunyt Václav Havel volt csehszlovák, majd cseh államfő, drámaíró és nemzetközi hírű emberi jogi harcos - jelentette a közszolgálati cseh televízió.

Nagyvilág - 2011.12.15

pakisztan Videót Tartalmazó Írás! Egy iszlám vallási iskola 60 tanulóját szabadította ki a pakisztáni rendőrség Karacsiban, ahol a gyermekek egy részét egy pincében láncra verték, éheztették, és arra kényszerítették, hogy a tálibok mellé álljanak, jelentették kedden a pakisztáni hatóságok. A rendőrség néhány szomszéd bejelentésére razziázott az iskolában.

fukusimaegy Negyven évet vesz igénybe a márciusi földrengésben és szökőárban megrongálódott fukusimai atomerőmű teljes szétszerelése.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite