2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2011.12.29

Kim Dzsong IlMásodik napja tart Kim Dzsing Il temetése Észak-Koreában. Az állami televízió felvételei alapján hatalmas tömeg, és alakzatban felsorakozott katonák búcsúztatják a „Kedves Vezetőt" Phenjan főterén.

egohazon Guinness-rekordot ért David és Janean Richardsnak az ausztráliai Forrest Actben lévő otthonuk karácsonyi díszekbe öltöztetése: 331 038 égőt használtak fel házuk ünnepi külső megvilágításához.

Nagyvilág - 2011.12.20

repter A Cseremsanka regionális repülőtér irányítótornya kapott lángra, a szibériai Krasznojarszktól mintegy 23 km-re. A repülőtér utasforgalmi épülete porig égett, a tűz kitörésekor azonban nem tartózkodtak utasok a terminálban.

orban_barrosoMegerősítette az Európai Bizottság kedden, hogy José Manuel Durao Barroso elnök levelet intézett Orbán Viktor miniszterelnökhöz.

Nagyvilág - 2011.12.20

bazilika Kővel esett neki a Santa Maria Maggiore bazilika bronzkapujának hétfő hajnalban egy román hajléktalan, aki nem tudta megmagyarázni tettét az őt súlyos műemlékrongálásért letartóztató rendőröknek.

kimdzsongegy Hatvankilenc éves korában elhunyt Kim Dzsong Il, a sztálinista Észak-Korea első embere. A halálhírt az észak-koreai állami tv jelentette hétfőn.

Nagyvilág - 2011.12.19

nouriel Európában recesszió, az Egyesült Államokban vérszegény növekedés, Kínában és a feltörekvő országok többségében a fejlődés lassulása várható 2012-ben, a politikai lehetőségek a válság kezelésre pedig lassan elfogynak - írta a Handelsblatt hétfői számában Nouriel Roubini.

Nagyvilág - 2011.12.18

jégkorongPáratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai is a magyar himnuszt énekelték.

Die Welt am SonntagA Die Welt am Sonntag című vasárnap megjelenő konzervatív német lap a kelet-európai gazdaságról közölt elemzést, amelyben részletesen kitért a magyarországi gazdasági helyzetre, míg a Kurier című osztrák újság a Magyarországon jelen lévő osztrák vállalatok befektetői hangulatáról közölt cikket.

Nagyvilág - 2011.12.18

Václav HavelHetvenöt éves korában vasárnap reggel elhunyt Václav Havel volt csehszlovák, majd cseh államfő, drámaíró és nemzetközi hírű emberi jogi harcos - jelentette a közszolgálati cseh televízió.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite