2020. január 19., - Sára
Keresés a tartalomban

merenyletegy Egy embert megölt, s legalább 64 másikat megsebesített kedden a belgiumi Liege-ben egy középkorú férfi, aki maga is életét vesztette, amikor gránátokat robbantott fel egy buszmegállóban.

Nagyvilág - 2011.12.13

hegeszto Mintegy 1200 új munkahelyet biztosít az a hegesztőközpont, amelyet a német Volkswagen autógyár tervez megépíteni Pozsonyban. A beruházás értéke 1,1 milliárd euró - írja a Hospodárské Noviny című szlovák gazdasági napilap kedden.

bortonlazadas Karácsonyi robbanástól tartanak az olasz rendőrszakszervezetek, miután az elmúlt hétvégén a rabok különféle tiltakozásformáitól voltak hangosak a túlzsúfolt börtönök.

Nagyvilág - 2011.12.12

alkaida Tizennégy fegyenc, köztük az al-Kaida terrorszervezet 12 tagja szökött meg az ádeni központi börtönből.

muholdketto Japán újabb kémműholdat juttatott hétfőn a világűrbe, hogy erősítse területének az észak-koreai fenyegetéssel szembeni védelmét és megfigyelje a szigetországot sújtó természeti katasztrófákat.

Dmitrij MedvegyevDmitrij Medvegyev orosz államfő vasárnap bejelentette, hogy utasította a kormányt a parlamenti választásokon történt "állítólagos csalások" kivizsgálására.

kajaegy Szakértők vizsgálata szerint az amerikai gyermekkórházakban a kis betegek ritkán ehetnek egészséges ételeket és aligha tanulhatnak helyes táplálkozási ismereteket. A táplálkozástudósok vizsgálatának lehangoló eredményeit a Academic Pediatrics szaklap közölte.

Nagyvilág - 2011.12.09

aszteroidak Körülbelül ezer olyan méretű aszteroidát vett nyilvántartásba az amerikai űrkutatási hivatal (NASA), amelyek akár katasztrófát is okozhatnak, ha túl közel kerülnek a Földhöz.

Nagyvilág - 2011.12.09

horvatorsz Aláírták péntek délelőtt Brüsszelben Horvátország európai uniós csatlakozási szerződését.

dinotojas Visszakerült Kínába 22 dinoszaurusztojást tartalmazó fosszília öt évvel azután, hogy kicsempészték az országból az Egyesült Államokba - adta hírül a kínai állami rádió.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite