2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2011.12.15

pakisztan Videót Tartalmazó Írás! Egy iszlám vallási iskola 60 tanulóját szabadította ki a pakisztáni rendőrség Karacsiban, ahol a gyermekek egy részét egy pincében láncra verték, éheztették, és arra kényszerítették, hogy a tálibok mellé álljanak, jelentették kedden a pakisztáni hatóságok. A rendőrség néhány szomszéd bejelentésére razziázott az iskolában.

fukusimaegy Negyven évet vesz igénybe a márciusi földrengésben és szökőárban megrongálódott fukusimai atomerőmű teljes szétszerelése.

Nagyvilág - 2011.12.15

mikulasketto Egy brit lány azzal fenyegeti a Mikulást ajándékkérő levelében, hogy megöli, ha nem hozza meg neki a kívántakat.

Nagyvilág - 2011.12.14

faHuszonhat milliárd fát készül ültetni Kína a következő egy évtizedben a fokozott környezetvédelemre irányuló ígéreteinek jegyében.

donaldtusk További lépéseket kell tennie az Európai Uniónak az egységesedés útján, különben a jövő nemzedékek helyzete válhat nehezebbé - vélte Donald Tusk lengyel miniszterelnök szerdai strasbourgi beszédében.

merenyletegy Egy embert megölt, s legalább 64 másikat megsebesített kedden a belgiumi Liege-ben egy középkorú férfi, aki maga is életét vesztette, amikor gránátokat robbantott fel egy buszmegállóban.

Nagyvilág - 2011.12.13

hegeszto Mintegy 1200 új munkahelyet biztosít az a hegesztőközpont, amelyet a német Volkswagen autógyár tervez megépíteni Pozsonyban. A beruházás értéke 1,1 milliárd euró - írja a Hospodárské Noviny című szlovák gazdasági napilap kedden.

bortonlazadas Karácsonyi robbanástól tartanak az olasz rendőrszakszervezetek, miután az elmúlt hétvégén a rabok különféle tiltakozásformáitól voltak hangosak a túlzsúfolt börtönök.

Nagyvilág - 2011.12.12

alkaida Tizennégy fegyenc, köztük az al-Kaida terrorszervezet 12 tagja szökött meg az ádeni központi börtönből.

muholdketto Japán újabb kémműholdat juttatott hétfőn a világűrbe, hogy erősítse területének az észak-koreai fenyegetéssel szembeni védelmét és megfigyelje a szigetországot sújtó természeti katasztrófákat.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite