2020. január 22., szerda - Vince
Keresés a tartalomban

aláírásHorvátország 2013 júliusától válhat az EU 28. tagállamává, ha a ratifikációs folyamat fennakadás nélkül lezajlik a jelenlegi tagországokban.

orban_euOrbán Viktor miniszterelnök szerint az Országgyűlésnek meg kell vitatnia azt a kérdést, hogy Magyarország csatlakozzon-e az euróövezeti országok pénteken hajnalban született megállapodásához, mert az a nemzeti szuverenitást is érinti.

unioA tizenhét euróövezeti ország és legalább hat további európai uniós tagállam új kormányközi szerződést köt annak érdekében, hogy új szabályokat vezessenek be a pénzügyi fegyelem szigorítására - jelentette be Herman Van Rompuy, a tagországok állam- és kormányfői tanácsának elnöke péntek reggel, a brüsszeli csúcstalálkozó első napját lezáró sajtótájékoztatón.

szurkemarha Hatszáz szürkemarhát telepít be egy kárpátaljai vállalkozás Magyarországról Beregszász térségébe továbbtenyésztés és idegenforgalmi látványosság céljából; közel kétszáz magyar szürke már meg is érkezett a felsőremetei gazdaságba - adta hírül csütörtökön az ua-reporter.com ungvári hírportál.

medvegyev Dmitrij Medvegyev orosz államfő nem zárta ki, hogy a vasárnapi orosz parlamenti választásokon hiányosságok voltak és szabálysértések történtek, de hangsúlyozta, hogy ezt az illetékes szerveknek kell kivizsgálniuk.

levelbomba Levélbombát küldtek a Deutsche Bank, a legnagyobb német pénzintézet elnökének, a küldeményt Josef Ackermann frankfurti irodájába címezték, a robbanószerkezetet még időben észrevették.

Nagyvilág - 2011.12.08

piranha Piranhákkal ölette meg magát egy 18 éves fiú Bolíviában.

Iveta Radicová Megszüntetik a szükségállapotot abban a 16 szlovákiai kórházban, amelyben november végén orvoshiány alakult - így határozott szerdán a szlovák kormány.

korbacs Istenkáromlásért 500 korbácsütésre és egy évi szabadságvesztésre ítéltek egy muzulmán vallású ausztrál férfit Szaúd-Arábiában.

Nagyvilág - 2011.12.07

dinoegy A szarvas dinoszauruszok új faját azonosította egy nemzetközi kutatócsoport a londoni Természettudományi Múzeum raktárában majd száz éve porosodó fosszíliákban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite