2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

Dmitrij MedvegyevDmitrij Medvegyev orosz államfő vasárnap bejelentette, hogy utasította a kormányt a parlamenti választásokon történt "állítólagos csalások" kivizsgálására.

kajaegy Szakértők vizsgálata szerint az amerikai gyermekkórházakban a kis betegek ritkán ehetnek egészséges ételeket és aligha tanulhatnak helyes táplálkozási ismereteket. A táplálkozástudósok vizsgálatának lehangoló eredményeit a Academic Pediatrics szaklap közölte.

Nagyvilág - 2011.12.09

aszteroidak Körülbelül ezer olyan méretű aszteroidát vett nyilvántartásba az amerikai űrkutatási hivatal (NASA), amelyek akár katasztrófát is okozhatnak, ha túl közel kerülnek a Földhöz.

Nagyvilág - 2011.12.09

horvatorsz Aláírták péntek délelőtt Brüsszelben Horvátország európai uniós csatlakozási szerződését.

dinotojas Visszakerült Kínába 22 dinoszaurusztojást tartalmazó fosszília öt évvel azután, hogy kicsempészték az országból az Egyesült Államokba - adta hírül a kínai állami rádió.

aláírásHorvátország 2013 júliusától válhat az EU 28. tagállamává, ha a ratifikációs folyamat fennakadás nélkül lezajlik a jelenlegi tagországokban.

orban_euOrbán Viktor miniszterelnök szerint az Országgyűlésnek meg kell vitatnia azt a kérdést, hogy Magyarország csatlakozzon-e az euróövezeti országok pénteken hajnalban született megállapodásához, mert az a nemzeti szuverenitást is érinti.

unioA tizenhét euróövezeti ország és legalább hat további európai uniós tagállam új kormányközi szerződést köt annak érdekében, hogy új szabályokat vezessenek be a pénzügyi fegyelem szigorítására - jelentette be Herman Van Rompuy, a tagországok állam- és kormányfői tanácsának elnöke péntek reggel, a brüsszeli csúcstalálkozó első napját lezáró sajtótájékoztatón.

szurkemarha Hatszáz szürkemarhát telepít be egy kárpátaljai vállalkozás Magyarországról Beregszász térségébe továbbtenyésztés és idegenforgalmi látványosság céljából; közel kétszáz magyar szürke már meg is érkezett a felsőremetei gazdaságba - adta hírül csütörtökön az ua-reporter.com ungvári hírportál.

medvegyev Dmitrij Medvegyev orosz államfő nem zárta ki, hogy a vasárnapi orosz parlamenti választásokon hiányosságok voltak és szabálysértések történtek, de hangsúlyozta, hogy ezt az illetékes szerveknek kell kivizsgálniuk.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite