2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

prostiegy Franciaország a szexuális szolgáltatásokért való fizetés büntetésével készül visszaszorítani a prostitúciót.

moszkvaTovábbra is előzetesben van a hétfő esti moszkvai ellenzéki tüntetés több száz résztvevője, vezetőjüket kedden 15 napi elzárása ítélték.

holokausztegy Németország beleegyezett, hogy további 16 ezer, gettóba vagy a nácik előli bujkálásra kényszerített holokauszt-túlélőnek, köztük a budapesti gettó volt lakóinak folyósít kárpótló nyugdíjat.

begy A Kepler űrteleszkóp segítségével amerikai csillagászok először fedeztek fel egy olyan, a Földhöz hasonló bolygót, amely elvileg alkalmas lehet az élet befogadására - közölte hétfőn az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA.

szeretkezes Egy zágrábi iskola diákjai között különös verseny zajlik: annak a tininek van a legnagyobb tekintélye ugyan is, aki egy megadott időn belül minél több férfit képes az ágyába rángatni. A mostani „nyertes" 100 férfival egy 14 éves lány lett.

periodusosrendszer A periódusos rendszer két új transzurán elemének névadását hagyta jóvá a kémikusok nemzetközi szervezete, a IUPAC, a 114-es rendszámú elem a livermorium (Lv), a 116-os a flerovium (Fl).

putyin Putyin pártja nem szerezte meg a szavazatok 50 százalékát a hétfő délelőtt kiadott előzetes eredmények alapján.

vulkankitores Kitört vasárnap este az egyik legaktívabb indonéz tűzhányó, a Ternate szigetén magasodó Gamalama vulkán, s lávaömlése, hamueregetése ezreket kényszerített menekülésre körzetéből.

fagyallo A benzotriazol nevű vegyületcsoportot mutatta ki az Északi-tenger vizében a németországi Hamburg melletti Geesthachti Helmholtz Központ Partkutatási Intézete. Az anyag mérgező a vízi élőlényekre.

holdfogyatkozasegy Teljes holdfogyatkozás lesz december 10-én: közép-európai idő szerint félegy után kezdődik, és este fejeződik be - olvasható a Magyar Csillagászati Egyesület (http://www.mcse.hu) honlapján.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite