2021. február 27., szombat - Ákos, Bátor
Keresés a tartalomban

Iveta Radicová Megszüntetik a szükségállapotot abban a 16 szlovákiai kórházban, amelyben november végén orvoshiány alakult - így határozott szerdán a szlovák kormány.

korbacs Istenkáromlásért 500 korbácsütésre és egy évi szabadságvesztésre ítéltek egy muzulmán vallású ausztrál férfit Szaúd-Arábiában.

Nagyvilág - 2011.12.07

dinoegy A szarvas dinoszauruszok új faját azonosította egy nemzetközi kutatócsoport a londoni Természettudományi Múzeum raktárában majd száz éve porosodó fosszíliákban.

prostiegy Franciaország a szexuális szolgáltatásokért való fizetés büntetésével készül visszaszorítani a prostitúciót.

moszkvaTovábbra is előzetesben van a hétfő esti moszkvai ellenzéki tüntetés több száz résztvevője, vezetőjüket kedden 15 napi elzárása ítélték.

holokausztegy Németország beleegyezett, hogy további 16 ezer, gettóba vagy a nácik előli bujkálásra kényszerített holokauszt-túlélőnek, köztük a budapesti gettó volt lakóinak folyósít kárpótló nyugdíjat.

begy A Kepler űrteleszkóp segítségével amerikai csillagászok először fedeztek fel egy olyan, a Földhöz hasonló bolygót, amely elvileg alkalmas lehet az élet befogadására - közölte hétfőn az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA.

szeretkezes Egy zágrábi iskola diákjai között különös verseny zajlik: annak a tininek van a legnagyobb tekintélye ugyan is, aki egy megadott időn belül minél több férfit képes az ágyába rángatni. A mostani „nyertes" 100 férfival egy 14 éves lány lett.

periodusosrendszer A periódusos rendszer két új transzurán elemének névadását hagyta jóvá a kémikusok nemzetközi szervezete, a IUPAC, a 114-es rendszámú elem a livermorium (Lv), a 116-os a flerovium (Fl).

putyin Putyin pártja nem szerezte meg a szavazatok 50 százalékát a hétfő délelőtt kiadott előzetes eredmények alapján.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite