2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Sok kis rossz hír közömbösít sok jó hírt

Napi horoszkóp: Sok kis rossz hír közömbösít sok jó hírt


A Rákok ma kipihenten és frissen ébrednek és örülnek annak, hogy ez a hét rövid lesz, a Szüzeknél folytatódnak a pozitív tendenciák, a Skorpióknak ma váratlanul olyan gondjaik támadnak, amelyek megzavarják a szabadnap nyugalmát, a Halaknál ma minden úgy megy, mint a karikacsapás - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ha sikerül elkötelezett kapcsolatot kialakítania valakivel, akkor ez a kapcsolat olyan tulajdonságokat hoz elő Önből, amelyek a maradandó egészséghez is hozzásegítik Önt. Délután meglepetés várja. Mivel ráférne Önre egy kis változatosság, ezért a reakciója meglepő lesz a környezete számára, talán még saját maga is elcsodálkozik a tettén, de ezáltal sikerül a mindennapok szürkeségéből kicsit kitörnie.


Bika 04.21-05.21.
Sok kis rossz hír közömbösít sok jó hírt. Aztán már csak nézőpont és hangulat kérdése, hogy milyen értékeléssel zárja a napot. Már csak azt kellene eldöntenie, hogy rosszul vagy jól érzi-e magát a bőrében. Viszonyítson, mondjuk, a tegnaphoz vagy a múlt keddhez. Történt-e valami olyan, ami igazi örömet, vagy netán szomorúságot okozott? Ha igen, azt tekintse mérvadónak, és próbáljon jobb kedvre derülni a családja körében.


Ikrek 05.22-06.21.
Ha okosan bánik az idejével és az energiáival, nagy tettekre lesz képes. Ne a külsőségekre figyeljen, hanem az igazi értékekre, a gyors sikereket hagyja másnak. Néhányszor megfordul a fejében, hogy kihasználják, illetve visszaélnek a nagyvonalúságával. Ha ezt el akarja kerülni, változtasson a magatartásán, vegye komolyabban a pénzügyeket. Otthonában akadnak most olyan teendői is, amelyek máskor nem Önre hárulnak. Ne aggódjon, meg fog velük birkózni.


Rák 06.22-07.22.
Kipihenve, frissen ébred, felvillanyozza, hogy ez a hét rövid lesz. Felerősödve sürög-forog, intézkedik. A családja igencsak meglepődik a serénységén, de nagyon meg is van elégedve Önnel. Oly lelkes és tettre kész, hogy a régóta halogatott házimunkákkal is végez kora délutánra. Estére már ne fogjon bele újabb munkálatokba, töltse inkább szerettei körében beszélgetéssel, sétával, édes semmittevéssel az időt.


Oroszlán 07.23-08.23.

Végre rátalálhat testi-lelki egyensúlya megőrzésének eredményes, hatásos módszerére. Eddig nem hitte volna, bárki mondta is, hogy a zömében növényi eredetű ételek fogyasztása, illetve az egészséges táplálkozás alapvetően megváltoztathatja az életét. Pedig így van, ezt most már első kézből is tapasztalhatja. Most már csak arra kell ügyelnie, hogy hite megingathatatlan legyen, és ne érzékenyüljön el egy nagy adag körömpörkölt láttán.


Szűz 08.24-09.23.

Folytatódnak a pozitív tendenciák, és otthonában is érezheti jótékony hatásukat. Jelentős fordulatra számíthat: olyan új vállalkozásba kezdhet, amely kiemelkedő lehet szakmai pályafutásában. Mindezt egy váratlan találkozásnak köszönheti egy régi iskolatársával. Mivel az érzéki gyönyöröknek sem képes ellenállni, ma könnyen elveszítheti a fejét. Találkozása egy szenvedélyes ismeretlennel végzetes is lehet. Álljon elébe, ne habozzon!

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.

Eleinte az emlékekből táplálkozik, sokat gondol azokra, akik sajnos már nem lehetnek közöttünk. De hamarosan hatalmába keríti egy másik érzés is, amely sokkal vidámabb, de legalább olyan átszellemült, mint az előző, és ez nem más, mint a szerelem. Képtelen másra gondolni és érdemi munkát végezni. Még szerencse, hogy semmilyen halaszthatatlan otthoni feladat nem volt a mai napra betervezve, így nyugodtan átadhatja magát az álmodozásnak.


Skorpió 10.24-11.22.
Váratlanul olyan gondjai támadnak, amelyek megzavarják a szabadnap nyugalmát. Nem várt külföldi telefonhívás következtében nehéz üzleti tárgyalásokra kell rohannia, anyagi helyzete, de még egészsége is megrendülhet. Önuralommal viselje az Önre nehezedő gazdasági vagy egyéb terheket. Ha nem veszíti el a fejét, könnyebben úrrá lehet a hirtelen támadt zűrzavaron és még profitálhat is a nyugalma által.


Nyilas 11.23-12.21.
Energiáját és ötletgazdagságát a mai napon fordítsa arra, hogy előnyös pozíció kivívását tervezi meg. Tetemes előrehaladást érhet el jól kidolgozott ütemtervvel. De ha csökönyös, mindez semmivé foszlik. Ha sikert ér el, ne kockáztasson újra. A jövője legyen a fontosabb, ne a jelen. Előfordulhat, hogy a következő napokban semmiféle sikerélmény nem éri. Készüljön fel erre, nehogy az önbizalma megcsappanjon.


Bak 12.22-01.20.

Reggel a médiából olyan hírekről értesül, amelyek az Ön személyes létével is döntően kapcsolatban vannak. Minthogy azonnal józanul és reálisan igyekszik értékelni a tényeket, máris tudja, hogy mi a teendője. Banki betéteit is vizsgálja felül. Nagyon nehéz lazítania. A nyugalmat csak látszólag képes magára erőltetni. Ahhoz, hogy valóban a szeretteire tudjon koncentrálni és ne a gondokra, le kellene sepernie azokat a válláról.


Vízöntő 01.21-02.19.
Nemcsak a közvetlen családját, de a távolabbi rokonait is megnyerheti annak az ügynek, amit igazán fontosnak érez. Csak arra vigyázzon, ne ígérjen túl sokat, bármilyen lelkesek is. Inkább okozzon kellemes meglepetést, mint csalódást. Számíthat arra, hogy pénz áll a házhoz. Ám hiba lenne azonnal elkölteni, később megbánná. Az este romantikus hangulatot hoz. Amennyiben még nincs párja, most megtalálhatja, ha pedig kapcsolatban él, új lendületet kap.


Halak 02.20-03.20.
Minden úgy megy, mint a karikacsapás. Az elismerés, amelyre régóta vágyott, csak úgy záporozik Önre. Ennek ellenére maradjon a tények talaján, még ha igaz is, hogy az elismerés nem magától hullott az ölébe. De ha őszintén magába száll, el kell ismernie, hogy akiknek ez most nem jutott osztályrészül, ugyanúgy megérdemelték volna. De hát ez a nap az Öné: használja hát ki, hagyja magát ünnepelni.


Még több horoszkóp itt!HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-10-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite