2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Váratlan események történnek, és ezek felborítják az e hétre szőtt terveit

Napi horoszkóp: Váratlan események történnek, és ezek felborítják az e hétre szőtt terveit


A Rák régen volt ennyire energikus, tettre kész, mint ma. Az oroszlánokat nyomasztja az időjárás - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Elcsúszott egy határidővel és most nem akar a főnöke szeme elé kerülni. Jobban tenné, ha Ön menne a probléma elé, mert így alkalma lenne a tisztázásra is. Ne érezze azt, hogy ez egy egyszerű mosakodás, mert a pillanatnyi helyzetben nem erre van szüksége. Ne izguljon, a feladatot nem veszik el Öntől, csak új munkatársat kap. Ez a döntés egyenlő ugyan a bizalom megvonásával, de az állása megmarad.

Bika 04.21-05.21.
Állásajánlatot kap, csábítót és egyben távlatokkal kecsegtetőt. Sokszor gondolt már arra, hogy otthagy csapot-papot, és a kezébe veszi a vándorbotot, most mégis habozik, hogy elfogadja-e az ajánlatot. Ne tétovázzon, hiszen végre kiélheti az eddig lekötött energiákat, szabadjára engedheti a fantáziáját, és ahol végre nem a feje fölött döntenek a sorsáról. Szándékait azonban senki előtt se fedje fel, hisz tudja, milyen irigyek az emberek.


Ikrek 05.22-06.21.

A mai nap ideális a tervei rendezéséhez. Gondolkodjon el a hosszú távú céljairól. Valóra válthatja az álmait, ha a képessége teljes arzenálját beveti. Ha az energiáit most arra összpontosítja, hogy a saját boldogulását egyengesse, és nem helyezi háttérbe magát, szerencsés időszak áll Ön előtt. Este az egyik szomszédja apró szívességet kér Öntől. Bár már fáradtnak érzi magát, ne mondjon neki nemet.


Rák 06.22-07.22.
Régen volt ennyire energikus, tettre kész, mint ma. Csodálkoznak is Önön a kollégái eleget, hiszen ráadásul hétfő van, ilyenkor nagyon szokta utálni a világot. Teljes lendülettel veti bele magát az eltervezett nyári program megszervezésébe. Csak úgy ég a keze alatt a munka. Egyik telefon a másik után, röpködnek a címek és időpontok, jaj, annak, aki az útjában áll, vagy nem tudja tartani a tempót. Vigyázzon, nehogy túllőjön a célon.


Oroszlán 07.23-08.23.
Nyomasztja az időjárás, a váratlanul beköszöntött nagy meleg. Legszívesebben kibújna a saját bőréből, vagy legalábbis vízparton hűsítené magát, de hát most ezt nem lehet megtenni. Az agyára rátelepszik a nagy hőség, és szinte megbénítja a gondolatait. Az óramutatója egyhangúan méri az időt, és Ön egyszerűen képtelen bármi értelmeset csinálni. Ez már csak egy ilyen nap, törődjön bele, nincs vele mit kezdeni.


Szűz 08.24-09.23.

Ma türelmetlenül kezdi a hetet: hirtelen oda lett az önbizalma, és elszállt a kedve. Nem találja a helyét. Felteszi a kérdést, hogy valóban rászolgált-e az elismerésre, és tényleg olyan tehetséges-e a hivatásában? Ez Önre egyébként is jellemző. Hirtelen meginog az önbizalma, majd mámorosan lebeg, megrészegül a sikereitől, a következő percben kijózanodva zuhanna a legmélyebb kilátástalanságba. Szerencse, hogy fejlett humorérzéke nem hagyja cserben. Ennek ma is jó hasznát látja.

ezo_banner

hirdetés


Mérleg 09.24-10.23.

Bosszantó napra ébredt, de hát mit is várna a hétfőtől. Tökéletes pályázatot dolgozott ki, melyet a főnöke is elismeréssel nyugtázott. Minden esélye megvolt rá, hogy Ön nyerjen, de a bírálóbizottság mást választott, nem titkolva, hogy Ön a kora miatt szorult a háttérbe. Úgy érzi, hogy ez nem elégséges indok, de nincs mit tenni, mint elfogadni a döntést. Nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó pofon az életében.

Skorpió 10.24-11.22.
Amennyiben a munkahelyén mégsem történik változás, végezze a munkáját, mintha mi sem történt volna. Ha pedig állásváltoztatásra készül, most vegye ki a szabadságát, hogy az új helyén frissen, kipihenten kezdhessen. Másra most ne legyen gondja, csak arra összpontosítson, ami jövendő tervei megvalósítását szolgálja. Az esti órákban kellemes programban lesz része, adja át magát az önfeledt szórakozásnak.


Nyilas 11.23-12.21.
Váratlan események történnek, és ezek felborítják az e hétre szőtt terveit. Belső nyugtalanságát igyekszik külső aktivitással levezetni. Ez azonban további zavarok forrásává válhat. Bizonyos lehetőségek, tartalmas ötletek, jó gondolatok feldobják. Régebbi szerelmi kapcsolatot fog felújítani. Ez a kapcsolat valaha sokat jelentett az Ön számára. Most hirtelen az egész új értelmet nyer.

Bak 12.22-01.20.
Ne várja meg, míg megkongatják a vészharangot, de a korai pánik legalább annyira kártékony. Ne várja meg a felmondólevelét. Ha önszántából áll odébb, emelt fővel teheti. Ha a kapcsolata halódik, ugyanez a recept. Ne áltassa magát azzal, hogy Ön nélkül szegény belehal az életbe. Ha nem Ön mond elbocsátó szép üzenetet, lehet, hogy Ön talál egyet a postaládájában. Nem ez lesz élete legjobb napja.

Vízöntő 01.21-02.19.
Valamivel csendesebb, nyugodtabb időszak következik most az életében. Remélhetőleg a stresszmentes napokat nem csak élvezi, hanem ki is használja. Egyik-másik munkatársa ugyanis azt hiszi Önről, hogy a fejébe szállt a dicsőség és túl magasan hordja az orrát. Beszélgessen, barátkozzon és helyreáll a béke Önök között. Ha egy kicsit kevesebb programot szervezne, több idő jutna a pihenésre.

Halak 02.20-03.20.
Megint hajlamos spontán módon cselekedni, ahelyett, hogy érett megfontolás után tenné meg a kezdő lépéseket. Így olyan emberek körét sértheti meg, akik befolyással lehetnek az életére. Okosabb lenne, ha fedezékbe vonulna. Miért akar mindig a barikádra állni? Az Ön tiszteletre méltó igazságérzete ezúttal rossz szolgálatot tehet Önnek. Céltáblának kínálja fel önmagát, miközben még Ön sem biztos abban, hogy valóban jó ügy mellé sorakozott fel.

Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite