2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Még szerencse, hogy reggel nem találkozott egy fekete macskával

Napi horoszkóp: Még szerencse, hogy reggel nem találkozott egy fekete macskával

Az Ikrek ma képesek hideg fejjel mérlegelni, az Oroszlánok ma ismét szakítópróba előtt állnak. A Nyilasok olyan információ birtokába jutnak, amely megváltoztatja az életüket - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A szerelemben most kényes időszakot él át, talán a bizonytalansága táplálja ezt. Hamar megbántódik, minden apró megjegyzést egyből a szívére vesz, bele sem gondolva abba, hogy a gúnyos megjegyzés kedvesség is meglapulhat. Nehezen viseli el a párjától kapott kritikát is. Hivatásában nehéz helyzetbe kerül, de szerencsére nem retten meg a kihívástól és briliáns megoldást talál. Ezzel kivágja magát a szorult helyzetéből, mely önbizalmat ad.


Bika 04.21-05.21.
Kiderül, hogy a nézetazonosság ellenére még számos kérdésben teljesen eltérő véleménye van, mint a partnerének. Ez a mai napon nyílt konfliktushoz, sőt szakításhoz is vezethet, ha teljesen eldurvul a vita. Az éle nézeteltérés azért is megviseli, mert jelentős feladatok előtt áll, melyekre szellemileg és fizikailag is fel kellene készülnie. Mielőtt egymás torkának ugranának, számoljanak el százig, gondolják át, vajon a különbségek valóban oly nagyok-e.

Ikrek 05.22-06.21.
Ha valami nem úgy sikerül, ahogy elképzelte, a tervekben és a kivitelezésben van a hiba, melyeket Ön szőtt és Ön hajtott végre, nem okolhat másokat. Mindent könnyen helyrehozhat, ha bűnbak keresése helyett megkeresi a félresiklás okát. A szakítás vagy az újrakezdés nemcsak a szívén, hanem az eszén is múlik. A mai napon hideg fejjel mérlegelni képes, mit nyerhet, és mit veszíthet a döntéseivel.

Rák 06.22-07.22.
Még szerencse, hogy reggel nem találkozott egy fekete macskával, így legalább a babona nem keseríti meg a napját, mert valahogy úgy érzi, ma minden összeesküdött Ön ellen. Nem panaszkodhat, hogy unatkozik, fordulatokban bővelkedik a mai nap. Rosszul indul a tárgyalás, de egy hajmeresztő ötlettel sikerül megforgatnia a dolgok menetét. Nehogy annyira belejöjjön a „fordítgatásba", hogy a remekül kezdődő randevúját viszont elrontsa.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ismét szakítópróba előtt áll, mégpedig nem is akármilyen előtt. Bár fölnéz rá, mégsem tudott, vagy mert kiállni mellette, elképzeléseit támogatni. Ez nagy csalódás volt a számára. Nem világos előtte, hogy Ön mitől is tartott, mitől félt? Úgy látszik, Ön most túlzottan óvatos volt, nem akart kellemetlen helyzetbe kerülni. Pedig ez igazán jó lehetőség lett volna a bizonyításra. Nagy kár, hogy elmulasztotta.

Szűz 08.24-09.23.
Nincs kizárva, hogy kellemes meglepetés éri a munkahelyén. Fizetésemelést kap, előléptetik, vagy olyan felelősségteljes munkával bízzák meg, melynek elvégzése esetén számíthat ezekre. Rosszkedve egy pillanat alatt elillan, már ismét bizakodva néz a holnap elé. Kezd kilábalni a betegségéből is. Partneréhez fűződő viszonyában most nagy szerepet játszhat gyengédség és a figyelmesség. Összességében nagyon jó napot tudhat maga mögött.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Határozott véleménye van egy témával kapcsolatban, és ezt igyekszik foggal-körömmel meg is védeni. Ennyire ritkán biztos az álláspontjában, és egyébként is úgy érzi, hogy ez most az Ön fordulója. Partnerétől és családjától minden támogatást megkap. Ilyenkor úgy érzi, hogy ezért érdemes élni. Nincs is annál jobb és megnyugtatóbb érzés, mint amikor kézzelfogható eredménye van a munkájának.

Skorpió 10.24-11.22.
Az eseménytelenség is Önnek kedvez. Nyugodtan, összeszedetten végezheti a dolgát, nem zavarják állandóan apró-cseprő kellemetlen kérésekkel. Sőt, itt az alkalom - hiszen mindenki a szabadságát tölti -, hogy nélkülözhetetlenségét bebizonyítsa a feletteseinek. Ezzel megerősítheti a pozícióját, és egyúttal kivédheti az esetleges leépítését. Sokféleképpen lehet reagálni az új, megváltozott munkakörülményekre. Így is.

Nyilas 11.23-12.21.
Olyan információ birtokába jut, amely megváltoztathatja egész eddigi életét. Értelmezze helyesen és használja fel a maga előnyére! Ha elhatározása elég erős, mindent elér, amit célul tűzött ki maga elé, képes a rejtett tartalékait is erre aktivizálni. A mai napon a családja is elismeri a képességeit. Látja? Ugye hogy kifizetődik az önzetlenség, a figyelmesség és a kedvesség, még ha nem is azonnal.

Bak 12.22-01.20.
Lehet, hogy egy hosszú hajú veszedelem, lehet, hogy egy bajszos angyal rángatja ki a tompult állapotából. Egyik jobb, mint a másik, engedjen a csábításnak. Véget lehet vetni a siránkozásnak, panaszáradatnak. Mindegy, hogy milyen eszközzel, de érjen el olyan testi fáradtságot, amikor már az agyműködése is alábbhagy. Nem is hiszi el, milyen fárasztó állandó szellemi készenlétben lenni Ön mellett.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha engedi érvényesülni a képzelőerejét, fantáziáját, úgy minden, amit most tesz, lendületet és alkotókedvet kap. Bár Ön rendszerint nem túlzottan beszédes, most olyan közlési vágyat érez, hogy szinte be sem áll a szája. A Merkúr hatása növeli a munkaképességét. Lendületet visz mindenbe, amit a kései órákban el akar végezni. Észre sem veszi, hogy elszállt az este, és lassan már ébrednie kellene.

Halak 02.20-03.20.
Gondoljon végre az egészségére is. Tervezzen be egy kis szabadságot, még ha csak egy-két napra is tud kimozdulni, fizikai erőnléte és közérzete hálás lesz ezért a pár nap pihenőért. Csak az ilyen megelőlegezett lazítás segíthet Önnek a közeljövőben várható nehéz helyzeteket elviselni. Ha teheti, vonuljon távol a világ zajától, és most ne törekedjen minden áron arra, hogy a családja is elkísérje.

Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite