2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nagy lépések az életében, de most a csillagok is segítik benne

Napi horoszkóp: Nagy lépések az életében, de most a csillagok is segítik benne


A Rákok életében estére minden rendeződhet, az Ikrekre pozitívan hathat egy változás - napi horoszkóp.

 

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Mivel annak a lehetősége, hogy időnként dühbe gurul, gyakran mások elutasításába és rosszallásába ütközik, nem csoda, ha olyan nagy nehézséget okoz saját haragjának a kezelése. Valószínű, hogy azért fél a haragjától, mert az mások rosszallását vonhatja maga után. Tanulja meg kezelni az Önben rejlő feszültségeket és az indulatok levezetését. Ha ezeket nem mindig mások nyakába zúdítja, kevesebb lehet az ellensége.

Bika 04.21-05.21.
Egyetlen apróságon jár az esze, ekörül forog az egész napja, ezt nem tudja elfelejteni. Megzavarja egész napra gondosan felépített tervét, és állandó idegesség forrása. Furcsa, bizonytalan hangulat keríti a hatalmába, és így képtelen a munkájára összpontosítani. Egy váratlan esemény újólag bebizonyítja, hogy nem lett volna szabad megfeledkeznie a tegnap esedékes fontos kötelezettségéről.

Ikrek 05.22-06.21.
Pozitív eredményei vannak egy változtatásnak, amit nemrég hajtott végre, ezért újabb és nem kevésbé hasznos változtatásokon töri a fejét. Kreativitása most szárnyal és a legmerészebb ötleteket is kivitelezhetőnek találja. Egy elkóborolt kutya vagy macska Önt szemelte ki gazdájául. Ne hagyja, hogy csalatkozzon, meg fogja Önnek hálálni a gondoskodást. Már úgyis fontolgatta egy háziállat befogadását, a Sors rendelte Ön mellé a jövevényt.

Rák 06.22-07.22.
Úgy érzi, minden olyan bizonytalan, mint a kutya vacsorája. Képlékeny Ön körül a világ, kisiklanak a kezei közül a dolgok, elbizonytalanodik, valóban a helyes úton jár-e. Ne is fárassza magát, a mai napon nem tud ellene tenni semmit. Elég, ha most csak arra ügyel, hogy viszonylag szilárd talajra lépjen az ingoványosban, ne süllyedjen el a mocsárban. Ne féljen, estére minden rendeződik és révbe érhet.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ismét megfeledkezett a kötelességeiről. Van, ami még pótolható, de van olyan is, amit már csak bocsánatkéréssel tud valamelyest ellensúlyozni. Legyen ereje bocsánatot kérni mindazoktól, akikkel szemben vétett, most ugyanis egyértelműen Ön hibázott. Ne keresse, hogy a másik hol, mikor és mennyiben tekinthető felelősnek, itt most elsősorban önmagában kell keresnie a hibát. Megnyugvás lesz, ha felismeri a saját felelősségét.

Szűz 08.24-09.23.
A mai nap nagy jelentőséggel bírhat a további életében. Meghódíthatja a szakmai érvényesülés csúcsait. A szerelemben is új távlatok nyílnak meg Ön előtt. Talán partnere is most érzi elérkezettnek az idejét, hogy beevezzenek a házasság révébe. Olyan ajánlatot kap egy üzletfelétől, melyről nem is álmodott. Talán most jött el a pillanat, amikor belefog élete nagy vállalkozásába. Nagy lépések az életében, de most a csillagok is segítik benne.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Szinte csak ki kell gondolnia, hogy mit is szeretne, és abban a pillanatban már teljesül is. Nem ismer határokat a munkában és a szerelemben sem. A mai napon szárnyakat kap, mindent szabad és mindent elér. Élni, élvezni akarja az életet, korlátok nélkül. Már csak egy megfelelő partnerre lesz szüksége, de - szerencsére - az mindig kéznél van. Nagyszerű hangulat, nagyszerű közérzet, egyszerűen nagyszerű nap.

Skorpió 10.24-11.22.
Előérzete most sem csalta meg: munkahelyén ismét teljes a bizonytalanság. Nemcsak azt nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, de a következő napra sincs megbízható prognózis. Mindenki kétségbeesetten szaladgál fel-le, idegesen próbálják kifürkészni a pletykákban rejlő igazságot. Nincs mit tenni. Meg kell tanulni együtt élni a létbizonytalansággal. Tudni kell alkalmazkodni. Ki érthetne ehhez jobban, mint Ön?

Nyilas 11.23-12.21.
Megfelelőnek ígérkezik ez a nap kisebb utazásra vagy látogatásra, kerekedjen hát fel bátran. Helyzetét erősítendő, tárgyaljon. Tehetsége alkalmassá teszi erre, és ezzel egyben a tekintélyét is növelheti a kollégái, felettesei előtt. Sőt, barátai is észrevehetik az Önben rejlő „zsenit". Anyagi dolgokban ismét legyen nagyon óvatos. A szerelemben tanúsított állhatatossága most előnyére válik.

Bak 12.22-01.20.
Már járna a munka hőse kitüntetés, annyit fáradozik. Ne haragudjon másokra, ha nem tudják követni a tempóját. Nem mindenkitől várható el ekkora megszállottság. Egyszerűen nem bírják szuflával. Olyan kritikát kap, amit nem érdemel, de a kritikusnak sem az igazság diktál, hanem az indulatai. Még az is megeshet, hogy mások cukkolták fel. Sajnos a végeredmény szempontjából az Önnek mindegy.

Vízöntő 01.21-02.19.
Cammogni kényszerül, noha száguldani szeretne. Nem sikerül összejönnie azokkal, akikhez annyi terve fűződik, miközben a riválisai sorra learatják a babérokat. Egy ravasz, barátnak hitt ember gáncsolhatja, már csak az a kérdés, Ön mikor veszi észre, ki is az, akinek köszönheti, hogy egy helyben toporog. Pénzügyekben csúnyán visszaélnek a jóhiszeműségével, pedig számtalanszor megfogadta, hogy nem ad kölcsön.

Halak 02.20-03.20.
Ha eddig nem mert hinni az alkotóképességében, ma váratlan biztatást kaphat. Ez arra indíthatja, hogy az életét alapjaiban megújítsa, és valami teljesen új dologba kezdjen. Már régen megfogant Önben ez a vágy, csak a kezdő lépés megtételére nem szánta el magát. Ne feledkezzen meg ennél a döntésnél azonban azokról az emberekről, akik hiányoznának Önnek, ha hirtelen eltűnnének a környezetéből.

 

Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite