2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Elmaradt munkáit még a mai napon zárja le

Napi horoszkóp: Elmaradt munkáit még a mai napon zárja le

Úgy érzi, pofon ütötték? Ugyan már, nincs annál nagyobb öröm, mint mikor feláll, és méltó partnerként vesz részt a további küzdelemben.- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Úgy érzi, pofon ütötték? Ugyan már, nincs annál nagyobb öröm, mint mikor feláll, és méltó partnerként vesz részt a további küzdelemben. Minden helyzet, melyben benne van, tanulási lehetőséget tartogat az Ön számára. Annyira lefoglalják a mindennapi problémák, hogy a magánéletére egyre kevesebb ideje jut. Igyekezzen ezt pótolni, mert könnyen összeomlik az a vár, amelynek a bástyáit lassan elveszíti.


Bika 04.21-05.21.
A mai reggelen balsejtelmek szorongatják. Babonás képzetei támadnak, mikor egy fekete macska is átszalad Ön előtt az úton. Akkor sem hinné el, hogy igaz, ha maga Fortuna istenasszony nyújtaná át Önnek a főnyereményt. Ezért aztán nem meglepő, hogy mindennek csak a kedvezőtlen oldalát látja, mindenről csak rosszat képes elhinni, és ami ezzel összefügg, mindenkivel szemben bizalmatlan. Összegezve tehát: kivételesen zűrzavaros nap áll Ön előtt.

Ikrek 05.22-06.21.
Szakítson időt a meditálásra, gondolja végig az életét és a terveit. Beszélje meg szorongásait a partnerével, aki most is megérti a problémáit és segíteni fog, ahogy eddig is mindig tette. A legeredményesebb gyógyszer a műveltség gazdagítása. Vegyen elő egy könyvet és olvasson vagy vágjon bele a régóta tervezett tanulásba. Egy új nyelv, új világot nyithat meg Ön előtt, de akár gyerekkorban megálmodott szakmája csínját-bínját is elsajátíthatja.


Rák 06.22-07.22.
A tegnapi rémálomhoz hasonló napja után ma csak tervezgetésre futja az erejéből. Foglalkozzon az Ön előtt álló hét végével vagy a közelgő szabadságával. Ne akarjon érdemi dolgot cselekedni, ma még úgysem menne, csak elrontaná azt is, ami eddig sikerült. Hívja fel inkább a kedvesét, beszéljen meg vele egy vonzó programot, vagy tervezzen egy romantikus randevút, abból nem lehet komolyabb baj.


Oroszlán 07.23-08.23.
Ha úgy érzi, ezen a napon semmi jó nem vár Önre, ne tétovázzon. Üljön autóba, vagy még inkább szálljon vonatra vagy buszra, és menjen addig, amíg a szem ellát. Nem kell kitűznie célt, tervet sem kell kovácsolnia, most felejtse el, hogy Ön meglehetősen öntudatos, határozott ember. Bízza magát a véletlenre, lehet, hogy a mai hangulatán ez segít. Lehet, hogy a mai napon sodorja Önt az élete egy olyan új vágányra, melyet már régóta áhított.


Szűz 08.24-09.23.

Mostanában termékeny, alkotó szakaszban van, és ez teljesen leköti a figyelmét. Ha mégis kikapcsolódásra vágyna, tegye azt is aktívan. Használja ki ezt az időt a hiányzó ismeretek pótlására, kapcsolatok építésére, és a felkészülésre. A nap alkalmas arra, hogy rendet teremtsen a hivatali vagy személyes ügyeiben, befejezze a megkezdett munkáját, és megfelelő hangulatban átadja magát a hétvégi pihenésnek.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A péntek szinte mindig egyforma. Azt hinné az ember, hogy a hét utolsó munkanapja csendes, alig akad teendő. Sajnos hosszú évek tapasztalata szerint ez az egyik legrázósabb nap. De már ez sem okoz meglepetést, hiszen ennyi idő alatt hozzászokott. Nagy odafigyeléssel és önfegyelemmel végzi a kiszabott feladatokat, hiszen megtanulta a saját kárán, hogy a rest mindig kétszer fárad. És tudja azt is, hétfőn sem lesz nagyobb kedve elvégezni, amit ma elmulaszt.


Skorpió 10.24-11.22.

Hangulata a mai napon változékonyabb, mint az áprilisi időjárás. Érzelmei hol felkorbácsolódnak, hol lecsillapodnak. Bizonyos dolgokon kezdi magát túltenni, mások még mindig a hatásuk alatt tartják. Legjobban talán az érzelmi veresége bántja. Nem hitte el, hogy a partnere Ön nélkül is képes lesz élni. Tett valamit azért, hogy megtartsa? Legyen most az egyszer őszinte legalább önmagához.

Nyilas 11.23-12.21.
Elmaradt munkáit még a mai napon zárja le. Ha valóban komolyan veszi, mindent sikerül majd kifogástalanul elintéznie. Figyeljen az apróságokra, munkájának minősége nagyban ettől függ. Ne szomorkodjon, ha a befektetett energiáját nem veszik észre, illetve nem értékelik azonnal: később ez a helyzet változni fog. Jön a hétvége, adja át magát este a pihenésnek, kikapcsolódásnak. Ne járjon folyton a munkán az esze.

Bak 12.22-01.20.
Jól halad az önkorrekcióban. Ön sem számított ilyen látványos és gyors eredményre. Lapos a pénztárcája, de hisz' nagy oka van annak, cseppet sem meglepő. Sikerült a beruházás és feltehetően hamarosan behozza az árát. Ha egyelőre csak a kényelmi szempontokra gondol, akkor is megérte. Továbblépésként meg kellene terveznie irodájába, stúdiója belső terét, hogy jobb beosztású és kellemes hangulatú legyen.

Vízöntő 01.21-02.19.
Szeretné megalapozni a jövőjét, ám ez a mai nap csak az információgyűjtésre alkalmas. A döntést célszerű lenne néhány héttel elhalasztania. Addig viszont járjon nyitott szemmel a világban. Volt már jobb formában is, ami a szerelmet illeti. Valószínűleg az okozza a konfliktusokat, hogy túlságosan rámenős és ajtóstól ront a házba. Némi diplomáciai érzékkel és lassabb tempóval többre menne.

Halak 02.20-03.20.
Azt remélte, hogy ma nyugodt napja lesz, de csalódnia kell. Az elmúlt nap ziláltsága csak fokozódik, és nem kerülik el a csalódások sem. Ez szokatlan mértékben igénybe veszi Önt mind szellemi, mind lelki síkon. Komoly előrelátást és döntési képességet követel meg Öntől. Hiba lenne azonban passzívan viselkednie. Ez különösen a partnerkapcsolatára érvényes. Ne tegyen úgy, mintha semmi nem érdekelné, és ne zárkózzon el egy kellemes beszélgetés elől.

Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite