2019. május 24., péntek - Eszter
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Valakire ma rámosolyoghat a szerencse

Napi horoszkóp: Valakire ma rámosolyoghat a szerencse

Valakire ma rámosolyoghat a szerencse és övé lehet a főnyeremény. Párjával, vagy egyedül, de irány szórakozni, lazítani, kikapcsolódni - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Óriási lendülettel vágott neki a hétnek, és ez a hét végére alaposan elfogyasztotta az energiáit, felélte a lelki é fizikai tartalékait. Így aztán egy ma bekövetkező kínos esemény is igazán érzékenyen érinti és alaposan a kedvét szegi. Most azonban csak önmagát okolhatja a történtekért, hisz Ön váltotta ki az események menetének ilyetén alakulását. Ha nem akar összeveszni a szeretteivel, vonuljon inkább félre egy csendes sarokba és magában bosszankodjon.

Bika 04.21-05.21.
Az életet ma különösen vonzónak találja, örömét leli mindenben, ami csak a szeme elé kerül, és képes az apróságokban is megtalálni a szépséget. A sors is a kegyeibe fogadja, és bőkezűen megjutalmazza. Romantikus kapcsolatba keveredik, és váratlanul közelebb jut a beteljesüléshez. Kaland ez vagy élethossziglan tartó kapcsolat kezdete - ezt még nem tudni, mint ahogy azt sem lehet sejteni, hogy Önben lesz-e elég kitartás és hűség.

Ikrek 05.22-06.21.
Millió dolgot elintézett a mai napon, így nem is csoda, hogy csak este jut eszébe, egész nap nem evett semmit a nagy rohanásban. Ha akkor aztán bepótolja az egész napi lemaradását, nagyon rosszul fog aludni. Fogja fel inkább fogyókúrának, még ha nem is ez a helyes módszer. Ha mindenképpen jóllakottan szeretne lefeküdni, csapjon össze egy salátát, ezzel nemcsak a gyomrát, de kiürült vitaminháztartását is feltöltheti.

Rák 06.22-07.22.
Ráeszmél, hogy mennyi munkával elmaradt a ház körül. Bizony, ráfér a lakásra egy nagytakarítás. A kertben, az erkélyen is elhanyagolta a virágokat. Ideje lenne átültetni azokat, vagy - ha még nem tette - ültesse be a balkonládákat, mondjuk színes muskátlikkal. Nézze át a szekrényt is, mit tud hordani a tavalyi ruhák közül. Estére pedig legyen üde, bűvölje el a baráti társaságot. Ugye nem felejtette el, hogy meghívták egy szülinapi buliba?

Oroszlán 07.23-08.23.
Megdöbbenéssel nézi át már jó előre a jövő heti terveit. Úgy látszik, ha nem akar mindenről lemaradni, valamit előre kell hoznia még erre a hét végére. Persze nem leányálom pihenés helyett egész hét végén dolgozni, de - úgy tűnik - nincs más választása. Ha nem akar elmerülni a kötelezettségek tengerében, ez az egyedüli megoldás. Cserébe jövő héten olyan helyekre is eljuthat, melyekre már régóta vágyódott.

Szűz 08.24-09.23.
Fordítsa a javára, hogy szakmailag, a hivatásában biztonságban érezheti magát. Nincs különösebb oka a nyugtalanságra, az eddig nyújtott teljesítménye önmagáért beszél és ezt a felettesei is észrevették, látják. Vonuljon el a kertjébe, vagy utazzon el vízpartra és fürödjön sokat, ha teheti, most vegye ki a szabadságát. Most sem elmaradt teendők, sem rendezetlen viszonyok nincsenek az életében.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Már alig várta, hogy elérkezzen a hétvége. Most itt van, és nem tudja, mit kezdjen vele. Nincs kedve nagy társasághoz, panaszkodó családjához pedig végképp nincs türelme. Inkább otthon marad egyedül, még mindig így a legkisebb az összezördülés veszélye. Az, hogy unatkozni fog, kizárólag az Ön problémája. De lehet, most nem is hiányzik más az életéből, mint egy unalmas, semmittevéssel eltöltött nap.

Skorpió 10.24-11.22.
Ha párja nem akar békülni és végleges a szakításuk, akkor ma vigasztalhatatlan lesz. De talán még újrakezdhetik, és akkor a boldogságával madarat lehet fogatni. A mai nap csak azt tartsa szem előtt, nem bezárkózni a négy fal közé. Párjával, vagy egyedül, de irány szórakozni, lazítani, kikapcsolódni. Ha zenés, táncos szórakozóhelyre megy, nagy sikert arathat. Még akár új kalandra is számíthat.

Nyilas 11.23-12.21.
Kívánsága lehet, hogy még a mai nap, de egy-két héten belül teljesülni fog. Türelem! Ne feledje, Ön könnyen befolyásolható, ezért a mai napon különösen figyeljen a kapott, kecsegtetőnek tűnő ajánlatokra, ne hagyja becsapni magát. Ennek legjobb módja, ha nem túlzottan bizalmas másokkal. Ne fedje fel minden titkát, különösen ne olyan emberek előtt, akiket csak az elmúlt napokban ismert meg.

Bak 12.22-01.20.
Mindig másutt szeretne lenni, mint ahol éppen van. Szerencsére nem éri ebből fakadó kellemetlenség, mert igyekszik palástolni az érzéseit. De egyszer csak kirobban. Lehetőleg ne a hetes buszon! Fusson inkább két kört, vagy induljon el az útjára. Úgy sincs abból haszon, ha felajzott marad. Célja felé száguldva fog csak megnyugodni. És hogy mi a célja? Mindenhova odaérni. Lehetőleg még időbe.

Vízöntő 01.21-02.19.
A hétvége vidám percekkel köszönt be, bár az időjárás nem kedvez az Ön hobbijának. Azért családjával másfajta programot még csinálhatnak, ne keseredjen el, nincs még veszve a mai nap. Komoly vitába keveredik, melynek nem véleménybeli különbség, hanem a fogalmak tisztázatlansága az oka. Felfedezi, hogy milyen nehéz világosan és egyértelműen kinyilvánítania a gondolatait, pedig igaz, hogy a stílus maga az ember.

Halak 02.20-03.20.
Bár a tegnapi nap nyugtalansága után az élet ma valamivel rendezettebb mederben folyik, a mozgalmasság hiányára ma sem kell panaszkodnia. Használja ki az alkalmas órát, hogy minden ügyét lezárja, amire eddig nem volt elég ideje. Ha szabadságon van, „felderítőútjain" elégedetten tapasztalhatja, hogy különösen fogékony minden újra. Ami az ismeretségeket illeti, jobb azonban az óvatosság, mert a flörtök és a könnyű szerelmek könnyen komolyra fordulhatnak.

Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite