2019. július 15., hétfő - Henrik
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Valakire ma ismét rámosolyoghat a szerencse

Napi horoszkóp: Valakire ma ismét rámosolyoghat a szerencse

A Halaknak ez a vasárnap végre meghozza a rég áhított családi összhangot - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Kialvatlanul ébredt és ez a délelőttjét nagymértékben befolyásolja. Feszült, csapkod, és mindenbe csak belekezd, de nincs kitartása befejezni. Még a szerettei is menekülnének Ön elől, ez persze még jobban bosszantja. Úgy érzi, egyedül kell megbirkóznia a háztartási munkákkal, talán nem is ok nélkül. Ebéd után feküdjön le pihenni, mert önmaga számára is elviselhetőbb lesz az este, ha sikerül a hangulatán felülkerekedni.


Bika 04.21-05.21.

Egy csendes kora nyári estén nincs is kellemesebb, mint kiülni a verandára és egy pohár bor mellett végiggondolni az élet nagy dolgait. Elégedettségre és bosszankodásra egyaránt van oka, és csak nézőpont függvénye, hogy optimista vagy pesszimista hangulatba kerül. De hogyan is lehetne minden egyértelmű és egyszínű? Az élet olyan színes, olyan gyorsan változó, hogy szinte óránként nyújt új és új élményeket, megváltoztatva benne Önt is.

Ikrek 05.22-06.21.
Önre igencsak ráfér a pihenés. Néhány barátjával elhatározza, hogy elmennek pár napra a kedvenc pihenőhelyükre, ahova már régóta vágyik. Ismerőse szeretné, ha véleményt mondana az új szerelméről. Legyen tapintatos és diplomatikus, hisz Ön nem párkapcsolati tanácsadó, ami az Ön számára esetleg elfogadhatatlan lenne egy kapcsolatban, az számukra édes fűszer lehet. Számtalan bókot kaphat, ha megváltoztat valamit a külsején.

Rák 06.22-07.22.
Hiába, a Rákok már csak ilyenek. Úgy gondolja, tegnap eleget dolgozott, munka után pedig édes a... lustaság. Ma dinamittal sem lehetne a lakásból kirobbantani, ha tehetné, az egész napot heverészéssel töltené el. Nem csábítja még a napfény sem, irtózik minden testi erőfeszítéstől. A Rákok szerint a lustaság fél egészség. Egy kis tévézés, egy kis nassolás, és máris eltelt a nap. Hogy hasznosan telt-e a nap, majd a hétfő megmutatja.

Oroszlán 07.23-08.23.
Megállni, visszafordulni és elgondolkodni. Mai zűrzavaros életünkben, az állandósult hajszában erre csak ritkán nyílik lehetőség. Szakadjon ki a rohanásból, amennyire csak teheti, és nézze józanító távlatból az Önnel történteket. Próbálja meg kielemezni, újra átgondolni a közelmúlt történéseit - ez a mai nap kiváló lehetőséget nyújt minderre. Most nem fogják zavaró hívások, váratlan látogatók megzavarni a meditáció során.

Szűz 08.24-09.23.
Tartson pihenőt! Mondjon nemet a mégoly csábító meghívásokra is. Maradjon otthon a párjával, örüljön a szeretett partner társaságának, foglalkozzon a családjával, hívja meg otthonába a legközelebbi, legkedvesebb barátait. Ha mégis kimozdulna, egy kellemes családdal eltöltött kirándulás, vagy kerti összejövetel után úgy érzi, mintha kicserélték volna. De fontos, hogy olyan társaságban töltse a napot, ahol nem keveredik konfliktusokba.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Azt mondják, féltékenység nincs szerelem nélkül, de ez valahogy nem győzi meg a partnerét. Nem érti, hogy miért kell őt üldöznie, és mivel tehetne tanúbizonyságot szerelméről. Nem neki kellene bebizonyítania a hűségét, hanem Önnek kellene belátnia végre, hogy csak képzelődik, rémeket lát. Ne hagyja, hogy a zöldszemű szörny megvesse a lábát az otthonukban és Önök közé ékelődjön. Forduljon nagyobb bizalommal a partnere felé.

Skorpió 10.24-11.22.
A mai nap mindenképpen emlékezetes marad, bár nem egyértelműen azért, mert pozitív mérleggel zárul. Lehet azért, mert szerelmi bánatában leitta magát, és másnapra kijózanodott - értve ezalatt az érzelmi illumináltságát is -, vagy azért, mert ma döntőlépésre szánta el magát, a házasság rögös útjára lép. Ha mégsem történt volna semmi említésre méltó az érzelmi életében, akkor is kiválóan érezheti magát egy különös hangversenyen.

Nyilas 11.23-12.21.
Az utóbbi időben annyira elmerült a munkájában, hogy se látott, se hallott, a mai napon azonban végre felszabadultnak érzi magát, és igazán élvezni fogja a hétvége pihentető nyugalmát. Ha mégsem talál az otthonában békét és csendet, nem ilyen szerencsés, teljesen átlagos lesz a mai nap. Hamarosan el fogja felejteni ezt a vasárnapot is, fel a fejjel. Talán majd a következő hétvégén kipihenheti magát.

Bak 12.22-01.20.
Nincs kedve kibújni az ágyból. Tökéletesen érthető és elfogadható. Ne erőszakolja hát meg önmagát. Adjon esélyt az életnek, a pillanatnak. Carpe Diem. Ne akarjon még ebben a helyzetben is örökké döntést kisajtolni, maradjon ma meg a békés „semmittudás" mezején. Akik még az ágy gondolatánál sem tartanak, azokra is forró pillantások várnak. Ha csak azt akarják kipróbálni, hogy tudna-e hatni a másik nemre, az sem baj.

Vízöntő 01.21-02.19.
Vidám és kellemes időszak várja, még az is lehet, hogy könnyű szívvel dalra fakad. Igaz is, miért csak az ünnepeken lehetne énekelni, vagy a vízparton a szalonnasütés tüze mellett? Családja kicsit ugyan csodálkozik, de aztán ők is bekapcsolódnak. Ma a Merkúr zavarja a köreit, ezért semmilyen szerződést vagy megállapodást ne írjon alá. Hajlamos lenne úgy elmerülni a részletekben, hogy a fontos részletek felett elsiklana.

Halak 02.20-03.20.
Ez a vasárnap végre meghozza a rég áhított családi összhangot. Érdemes egy kisebb kirándulást szervezni ebben a remek időben. Az este társasági vagy kulturális örömökkel kecsegtet, és ez egészen új ötletekre inspirálja Önt. Az a fontos jelen helyzetben, hogy ne húzódjon be megint a csigaházába. Őrizze meg a frissen feltárt nyitottságát a világ szépségeivel szemben még akkor is, amikor a szerencsés időszaka leáldozóban van.

Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-06-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite